Ayşen Gruda eski Türk filmlerini izleyemiyor

Güncelleme Tarihi:

Ayşen Gruda eski Türk filmlerini izleyemiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 14:01

Türk sinemasının eskimeyen usta ismi Ayşen Gruda, bir etkinlikte hayranları ile bir araya geldi. Gruda, kaybettiği dostlarından dolayı eski Türk filmlerini izleyemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Usta oyuncu Ayşe Gruda, Mersin’de bir alışveriş merkezinin düzenlediği etkinlikte sevenler ile bir araya geldi. Sıcak bir sohbet havasında geçen etkinlikte hayranlarının sorularını yanıtlayan Ayşen Gruda, çocukken avukat olmak istediğini ancak, babasını vefatından sonra çalışmak zorunda olduğu için ablasından etkilenip tiyatrocu olmaya karar verdiğini anlattı.

Gruda, eski dönemlerde tiyatro ve sinemaya karşı büyük ilgi olduğunu, ancak günümüzde çok fazla dizi izleyen bir toplum haline geldiğimizi “Çok fazla dizi seyreden ülke olduk. Hep aynı şeyler, nasıl onlardan bıkılmıyor. Tiyatroya ve sinemaya gidilmiyor. Şimdi filmler ne kadar paralarla yapılıyor. Sizler dönüp dolaşıp bizim çektiğimiz siyah beyaz filmleri izliyorsunuz çünkü orada takır takır bir şey vardı. Evet, teknoloji var, genç oyuncu ve yönetmenler var ama bir şey eksik. Onu tahmin ediyorum, tam bulamadım. Tahmin ettiğim şeyi de söylemek istemiyorum.” diye ifade etti.

Haberin Devamı

Ayşen Gruda eski Türk filmlerini izleyemiyor

Eski filmleri seyredemediğini söyleyen Ayşen Gruda, şu cümleleri kullandı: “Eski filmleri seyredemiyorum çünkü kaybettiğim dostlarım var. Kemal'i önceden de tanıyordum. Meşhur olmadan önce de arkadaşımdı, sonra da arkadaşım oldu. Bir şey değişmedi. Arkadaştık arkadaş kaldık.”

BAKMADAN GEÇME!