Avare

Güncelleme Tarihi:

Avare
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2010 00:00

Haberin Devamı

AVARE’NİN ŞİİRİ

DOĞAN HIZLAN ÖNERİYOR

MÜJDE

Kuşlar haber verdi bana kuşlar
Gelecekte bir şeyler olacak
Gün dilediğimiz gibi doğar
İnsan yüzümüz güler olacak

Neden sonra nehir yatağında
Kurt ininde kuzu otlağında
Dünya dirlik düzenlik çağında
Düşle gerçek beraber olacak.

Cahit Sıtkı Tarancı

SEYAHATTE NE OKUYALIM

ZİYNET SALİ BU KİTABI ÖNERİYOR

İçindeki Devi Uyandır
Anthony Robbins
İnkîlap Yayınları

Şarkıcı Ziynet Sali, fırsat buldukça seyahat ediyor. Akdeniz’in doğal güzelliğine ve suyuna aşık olduğu için Fethiye, Bodrum ve Olimpos’a sık sık gidiyor. Yurtdışında Londra, Barselona ve Atina’yı alışveriş yapıp kültürel zenginliklerini keşfetmek için ziyaret ediyor. İlk fırsatta New York, Latin Amerika ve Akdeniz’in güney kıyılarını görmek istiyor. Ziynet Sali, Avare okuyucularına Anthony Robbins’in “İçindeki Devi Uyandır” adlı kitabını öneriyor.

Haberin Devamı

SEYAHATTE NE DİNLEYELİM

BENNU YILDIRIMLAR BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

Şebnem Ferah
Benim Adım Orman
Pasaj Müzik

Oyuncu Bennu Yıldırımlar seyahat etmeyi seviyor. Ayvalık, Asos ve Foça’yı çok özel bulduğunu söylüyor. Yurtdışında insanlarını yardımsever bulduğu için Balkan ülkelerine gitmeyi tercih ediyor. İtalya, Çekoslavakya ve Rusya’yı merak ediyor. Bennu Yıldırımlar, Avare okuyucularına Şebnem Ferah’ın son albümü “Benim Adım Orman”ı öneriyor.

AVARENİN ÖNERİSİ

Bernard Beckett
Genesis
April

Bernard Beckett’in yeni kitabı Genesis, başta Amazon.com ve Guardian olmak üzere birçok uluslararası yayın tarafından 21. yüzyılın cesur yeni dünyasının simgesi olarak gösterildi. 26 dile çevrildi. Felsefi sorgulamaların teknolojiyle çakıştığı ve insan olmanın ne anlama geldiğinin tartışmaya açıldığı bir gelecekte geçen, kışkırtıcı kitabın konusu kısaca şöyle: “Anax, tarihini bildiğini sanıyordu. Bilmek zorundaydı. Üç sorgucu karşısındaydı ve dört saatlik zorlu sınavı henüz başlamıştı. Anax, tüm eğitimine karşın, ona öğretilen tarihin tüm öyküyü anlatmadığını keşfetmek üzereydi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!