Terazi burcunda önemli bir ay tutulması

Güncelleme Tarihi:

Terazi burcunda önemli bir ay tutulması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2015 10:04

Terazi burcunda meydana gelecek ay tutulması önümüzdeki 1,5 ay içinde, iş birlikleri, ikili ilişkiler, ortaklıklar, iş birlikleri, adalet, hukuk, güvenlik başlıklı veya otorite konumundaki kişilerle ilgili konularda ani gelişmeleri gündeme taşıyabilir.

Haberin Devamı

Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir. Değişiminin şart olduğunu düşünmemize neden olacak olaylar yaşayabiliriz. Ani olaylar, haberler, yangınlar, saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler, patlamalar, gaz sıkışmaları, toplu eylemler, havayla veya elektrik ya da elektronik sistemlerle ilgili sıkıntılar, çöküşler, kazalar, dünya genelinde doğal afetler v.b türünde gelişmeler gündeme gelebilir. Ne olursa olsun ani kararlar almamalı ve sakinliğimizi korumalıyız. Olaylar yatıştıktan sonra adım atmak daha kolay olacaktır. Aslında 6, 10, 15 ve 21 Mart tarihli yazılarımda asıl önemli olasılıkları detaylı şekilde ele almıştım (geçen hafta yaşadığımız olaylar da malum) o nedenle tekrar etmek istemiyorum. Merak edenler internet arşivimizden ya da instagram.com/niobeaslitemel adresinden ulaşabilirler. Bu tutulma esnasında Terazi, Oğlak, Koç ve Yengeç burcunun ikinci ondalığında doğanlar veya yükselen burçları bu burçlarda olan okuyucularımız daha stresli olabilirler veya gergin ortamlara girebilirler. Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

NOT: Ekim ayında olduğu gibi bu da Kanlı Ay tutulması olarak geçiyor, ama ben gereksiz ve nedensiz panik yaratmamak adına bu terimi kullanmadım meraklıları için açıklamakta fayda var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!