Aslı Enver sevgilisi Murat Boz hakkında konuştu!

Güncelleme Tarihi:

Aslı Enver sevgilisi Murat Boz hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 14:11

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşadıklarını ilan eden Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz ile ilgili konuştu. Aslı Enver ve Murat Boz şu an aşklarının tadını çıkarıyorlar.

Haberin Devamı

Murat Boz ile aşk yaşadıklarını geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden paylaştıkları birlikte çekilmiş bir fotoğraf ile açıklayan Aslı Enver bir dergiye röportaj verirken, aşkı ile ilgili bazı ipuçları verdi.

Aslı Enver: “Hiç aklımda yokken yaşadığım harika şeyler karşısında kendime hep şunu söylerim: Bu benim bir hayalim olabilirmiş ve şu anda gerçek oldu. Başıma gelen güzel şeyleri hayatın bana sürprizleri gibi kabul ediyorum. Bunun mutluluğu bir başka.”diye konuştu. Enver’ in bu sözlerinden Murat Boz ile aşklarının dolu dizgin gittiği anlaşılıyor.

Aslı Enver sevgilisi Murat Boz hakkında konuştu

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 yılında Londra’ da dünyaya geldi. Enver, eğitimi için Türkiye’ den Londra’ ya giden bir annenin orada dünyaya gelen ikinci çocuğudur. 12 yaşına kadar Londra2 da yaşadılar, daha sonra ailesi ile birlikte Türkiye’ ye döndüler. Ülke değiştirme nedeni ile bocaladığı dönemde annesi tarafından tiyatroya yönlendirildi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ nde eğitim almaya başladı. Lise eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ nde tamamlamasının ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ nden mezun oldu. Bir çok dizi ve filmde rol aldı. Şu an yeni başlayacak olan Kış Güneşi dizisinde baş rol oyunculuğu yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!