Asla Vazgeçmem 42. bölüm fragmanı Hafize ölüyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 42. bölüm fragmanı Hafize ölüyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 11:30

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Asla Vazgeçmem bu akşam 42. bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak. Yeni bölümde Hafize’nin ölümü birbirine kavuşamayan Yiğit ve Nur’u bir araya getiriyor. Merak ettiğiniz tüm detaylar için haberimize göz atabilirsiniz. İşte; Asla Vazgeçmem 42. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Şafak Pakdemir ve Amine Gülşe gibi başarılı isimlerin paylaştığı Asla Vazgeçemem 42. bölümü ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Her Perşembe akşamı seyircileri ekran başına kilitleyen dizide yine heyecan dolu bir bölüm daha bizleri bekliyor.

Sevilen dizi Asla Vazgeçmem 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak olan fenomen dizide bakalım neler yaşanacak?

Asla Vazgeçmem 42.Bölüm 2.Fragman

Asla Vazgeçmem yeni bölümde neler yaşanacak?

Dizinin bu haftaki bölümünde Hafize’nin ölümü konağı yasa boğar. denilen Yiğit ve Nur, Hafize’nin ölümü ile kenetleniyorlar. Kızı Elmas’ın yaşadıklarına üzülen Hafize’nin başına gelenlere daha fazla kalbi dayanamaz ve ölür.

Haberin Devamı

Hafize’nin ölümü birbirine bir türlü kavuşamayan Yiğit ve Nur’u birbirine daha da yakınlaştırır. Öte yandan Yiğit’in Nur’un yanında olmasını hazmedemeyen İclal’in ise gördükleri karşısında sessiz kalmaktan başka çaresi yoktur.

Hafize’nin bu zamansız gidişi sevdiklerini kahreder. Bu ölüme sebep olan Nazan, Nur’un saldırısına uğrar. Nur, halasının ölümünden Nazan’ı sorumlu tutar ve ona tokat atar. Sürprizlerde dolu Asla Vazgeçmem yeni bölümü sakın kaçırmayın!

Asla Vazgeçmem 42.Bölüm 1.Fragman

BAKMADAN GEÇME!