Asla Vazgeçmem 37. yeni bölüm Nur gerçekleri öğreniyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 37. yeni bölüm Nur gerçekleri öğreniyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 15:07

Sevilen dizi Asla Vazgeçmem 37. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Bu akşam yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak olan fenomen dizide neler yaşanacak? İzleyiciyi hangi sürprizler bekliyor? Merak ettiğiniz tüm detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşk hikayesinin konu olduğu Asla Vazgeçemem, yepyeni sürprizlerin yaşanacağı 37. bölümü ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin bu akşam ki bölümünde Nur, tüm gerçekleri öğreniyor. Her şeyin ortaya çıkması İclal’in sonu oluyor. Yiğit, artık her şeyden vazgeçmiştir. Nur aşkı için bundan tek başına mücadele edecektir. Cahit ile Nazan boşanıyor mu?

Asla Vazgeçmem 37. bölüm 1. fragman

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Şafak Pakdemir ve Amine Gülşe’nin paylaştığı ekranların izlenme rekoru kıran dizisi Asla Vazgeçemem yine büyük bir sürpriz ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 37. bölümü ile bu akşam saat 20:00’da Show Tv ekranlarında hayranları ile buluşan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 37. bölüm gelişmeleri

Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Asla Vazgeçmem’de yine entrikalar devam ediyor.  Fatih sayesinde İclal’in söylediği yalanları öğrenen Nur, soluğu İclal’in yanında alır ve Yiğit’le evlenmemesi için onu tehdit eder.

Bakalım Yiğit bu yalanı öğrendiğinde ne tepki verecek? Yiğit, Nur’un peşinde koşmaktan yorulur ve artık aşkı için mücadele vermekten vazgeçer. Kerem ile evlenmekten son anda vazgeçen Nur ise aşkı için artık tek başına mücadele edecektir. Yiğit’i geri kazanmak için elinden ne geliyorsa yapacaktır.

Asla Vazgeçmem 37.Bölüm 2.Fragman

Asla Vazgeçmem son bölüm özeti

Yayınlanan her bölümünde farklı bir macera ile karşımıza çıkan Asla Vazgeçmem geçen hafta yayınlanan son bölümü ile izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Bakalım son bölümde neler yaşanmış?

Son bölümde Nur’un Kerem ile evlenmesini engellemek isteyen Yiğit artık bu savaşından vazgeçmişti. Nur Yiğit’e inat Kerem ile nikah masasına daha oturmadan pişman olmaya başlamıştır. Ancak Kerem’in ısrarlı mücadelesi Nur’u bu evlilikten kolay kolay vazgeçiremeyecektir.

Kerem’in gerçek yüzünü gören Yiğit, Nur’u bir an önce Kerem’den kurtarmak ister. Ancak Nur’a olan öfkesi dinmez ve sırf gururu yüzünden İclal’e yeniden evlenme teklifi eder. Bu İclal için oldukça sevindirici haberdir. Amacına daha yaklaştığını anlayan İclal çok mutludur. Ancak nikah gününde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Acaba İclal ve Yiğit evlenebilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!