Asla Vazgeçmem 36. bölümde neler yaşanacak? – Yeni bölüm fragmanını izle!

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 36. bölümde neler yaşanacak – Yeni bölüm fragmanını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 02:07

Perşembe akşamları Show TV’de yayınlanan Asla Vazgeçmem’im yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Geçtiğimiz haftanın finalinde Kerem ile evlenen Nur’u yeni bölümde neler bekliyor? İşte Asla Vazgeçmem 36. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar…

Haberin Devamı

Sürprizlerle dolu senaryosu ile dikkat çekmeyi başaran Asla Vazgeçmem dizisinin 36. bölümü bu akşam Show TV’de yayınlanacak. Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pakdemir yer aldığı dizinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Asla Vazgeçmem yeni bölüm fragmanı ve 36. bölüm detayları…

ASLA VAZGEÇMEM 36. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ASLA VAZGEÇMEM 36. BÖLÜM FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM ÖZETİ

Asla Vazgeçmem”in 36. bölümünde şunlar yaşanacak: “Nur’u Kerem ile nikah masasında görmek Yiğit için “asla vazgeçmeyeceğim” dediği sevdasından vazgeçtiği noktadır. Nur ise attığı adımdan şimdiden pişmandır. Ancak Kerem’in sergilediği hastalıklı davranışlar yüzünden bu nikah işinden öyle kolayca kurtulamayacağını anlayacaktır. Kerem hakkında öğrendikleri ve Hazal ile konuşması sonucunda Yiğit Nur’u Kerem’den kurtarmak üzere harekete geçer. Düşük olayını öğrenmesine rağmen, Nur’a olan öfkesi nedeniyle Yiğit, İclal’e yeniden evleneceklerini söyler. İclal sonunda hedefine yaklaşmıştır, çok mutludur. Ancak nikah günü onu öyle büyük bir sürpriz beklemektedir ki…”

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 35. BÖLÜM İZLE

Asla Vazgeçmem’in yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da Show TV ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!