Asla Vazgeçmem 33. son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 33. son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 00:10

Show TV'nin sevilen dizileri arasında yer alan Asla Vazgeçmem 32. bölüm yayınlandı. İzleyici ekran başına kilitlemeyi başaran Asla Vazgeçmem dizisinin 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki; Asla Vazgeçmem 32. bölümde neler yaşandı?, Asla Vazgeçmem 33. bölümde bizleri neler bekliyor? İşte cevapları...

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem dizisinin 33. bölümünde neler olacak? Kerem Sancaktar, Nur'u Yiğit'ten vazgeçirebilecek mi?, Mert’in iyileşmesiyle rahatlayan İclal ve Aytül’ün huzurunu kim bozacak?, Asla Vazgeçmem 33. bölümde bizleri neler bekliyor? Asla Vazgeçmem 33.bölüm fragmanız izle, öğren.

ASLA VAZGEÇMEM 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Heyecan’ın bir an bile dinmediği bir bölümle izleyenlerin karşısına çıkan Asla Vazgeçmem’de İclal’in Mert üzerinden yaptığı insafsız bir oyun nedeniyle, Yiğit ve Nur’un baş başa geçirdikleri günler kısa sürdü.

Yiğit oğlunun yanına koşarken, Nur da büyük bir adım atarak Kerem’in teklifini kabul eder. Nur’un amacı; Yiğit’i kendinden uzak tutarak, artık bir ilişkileri olamayacağına onu da inandırmaktır.

Kerem’in planı işlemeye başlamış, Nur ona komşu olmuştur. Ancak bu gidişe ilk tepki hem de çok tehditkar bir şekilde Hazal’dan gelir.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 33. son bölümde neler yaşandı

Babalık testi sonucunda Elmas’ın gerçeği söylediğini anlayan Cahit, Nazan ile iş birliği yapan doktorun yakasına yapışarak hesap sorar. Cahit, sonrasında Nazan’a hesap sormak için evin yolunu tutar. Ancak doktor Cahit’ten önce davranarak Nazan’ı arar ve Cahit’in her şeyi öğrendiğini söyler ve benim kariyerimi bitirdiniz diyerek Nazan’a serzenişte bulunur.

Cahit’in her şeyi öğrendiğini anlayan Nazan için artık her şey bitmiş ve yolun sonu görünmüştür. Artık onun için yaşamına so vermekten başka çare yoktur. Odasına çekilir ve bir kutu ilacı içerek intihar eder. Cahit eve geldiğinde Nazan’ı yatakta baygın halde bulur.

Mert’in iyileşmesiyle rahatlayan İclal ve Aytül’ün huzurunu, eve geri dönen Fırat bozacaktır. Fırat; hiç de kolay lokma olmadığını artık açık açık göstermeye başlayacaktır.

Kerem’in planını gören Yiğit, Nur’un neden bu oyunun içinde yer aldığını anlasa da olayların önüne geçemez. Kerem’in durmaya niyeti yoktur. Ancak Yiğit Nur’dan asla vazgeçmeyecektir.

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Asla Vazgeçmem, her Perşembe, saat 20:00’de TV ekranlarında.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 33. BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlandığı ilk bölümde bu yana büyük ses getiren dizinin yeni bölüm fragmanı dizide bu hafta neler yaşanacağının sinyalini verdi.

Asla Vazgeçmem’de başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Ümit Yesin (Tayyar), Hülya Gülşen Irmak (Hafize), Tuğçe Kumral (Elmas), Yağızkan Dikmen (Emin), Poyraz Bayramoğlu (Mert) ve Hakan Dinçkol (Fırat) rol alıyor.

Asla Vazgeçmem dizisinin 33.bölümündeki tüm sürprizleri,14 Ocak Perşembe saat 20:00'da hep birlikte öğreneceğiz.

BAKMADAN GEÇME!