Aşkınızı bitiren bu tuzaklara düşmeyin

Güncelleme Tarihi:

Aşkınızı bitiren bu tuzaklara düşmeyin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 11:03

İlişkiler söz konusu olduğunda her şey tam bir bilinmeze dönüşüyor. İlişkilerin dengesini kurmak ise gerçekten ustalık gerektiren büyük bir sanat. Çoğunlukla yoğun beklentiler ve aşırı istekler partneriniz tarafından ilgisizlikle karşılanabiliyor. Aslında algısal olarak siz bu tuzaklara düşüyorsunuz. Çünkü sevgi belli sınırlar koyarak yaşanan bir duygu değildir. Herkesin sevme biçimi ve sevgisini gösterme biçimi çok farklıdır. İlişki haberleri ve aşk haberleri için yazımızı okumalısınız. Aşkınızı bitiren tuzaklar nelerdir öğrenmek ister misiniz? Sorularınızın yanıtları burada…

Haberin Devamı

DOĞUMGÜNÜ VEYA YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Çoğu kadın ay dönümü ya da yıldönümü gibi günlerde büyük sürprizler, abartılı sevgi gösterileri ve romantik organizasyonlar beklerler. Fakat kırmızı mumlar, kırmızı güller ve romantik müzikler her erkeğin düşünebileceği bir şey değildir. Bazı erkekler daha basit, daha sade ve içten davranmayı tercih edebilirler. Bu sizi daha az sevdiği ya da önemsediği anlamına gelmez. Erkeklerin sizin yanınızda mutlu ve huzurlu ise size özel birşeyler yapmayı düşünmezler. Onlara yapabileceğiniz şey yıldönümünüz olduğunu söylemek ve sevginizi ifade edip ona teşekkür etmektir.

Aşkınızı bitiren bu tuzaklara düşmeyin

Haberin Devamı

BİR İŞLE UĞRAŞIRKEN SİZİNLE İLGİLENMESİNİ BEKLEMEYİN

Bir erkek playstation oynuyor, çalışıyor, telefonla bir görüşme yapıyor, maç izliyor ya da arkadaşları ya da ailesi ile vakit geçiriyorsa sizinle ilgilenmesini ve sürekli sizi aramasını beklememelisiniz. Eğer ilişkide herkesin kendine ayırdığı bir zaman dilimi olmazsa karşı taraf ilişkinin boğucu ve yıpratıcı olduğunu düşünmeye başlayacaktır.

ÖZEL BİR GÜN PLANLAMAYIN

Bir akşam yemeğe çıkmak istiyor, birlikte sinemaya ya da konsere gitmek istiyor olabilirsiniz. Saatlerce giyinir, makyaj ve saçınızı yapar, hazırlanırsınız ve size göre sıradan bir  gece geçirebilirsiniz. Çok romantik bir gece geçirmek yerine mutlu ve huzurlu bir gece geçirmeye odaklanırsanız eminim partnerinizde bunu hissedecektir. Hatta sizin hiç beklemediğiniz güzel sürpriz ve jestler yapınca daha çok mutlu olabilirsiniz.

ONU BİRŞEY YAPMAK İÇİN ZORLAMAYIN

Siz onunla tanıştığınızda aslında aynı kişiydi. Karşısınızdaki insanı değiştirmeye ve kendinize dönüştürmeye uğraşmamalısınız. Geleceği planlamak, kaygılanmak ya da geçmişe takılıp üzülmek yerine anın tadını çıkarmayı öğrenmeniz gerekir. Sevgilinize beklentilerinizi yansıtırsanız otomatik olarak karşı taraftan olumsuz tepkiler alacaksınız. Beklentilerinizi kontrol altına almaya dikkat etmelisiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!