Aşk Yeniden 46. yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz! - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 46. yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 11:33

Fox Tv’nin ilgiyle izlenen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde bu hafta ortalık yine karışıyor. Fatih, Zeynep’i korumak için yaptığı planda büyük bir hata yapıyor. İşte Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı ve detayları.

Haberin Devamı

Aşk Yeniden 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Tamer Levent, Lale Başar, Sema Keçik, Orhan Alkaya, Nazlı Tosunoğlu, Can Sipahi, Nilay Deniz, Esin Gündoğdu ve Tülin Oral gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin bu akşam bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü için nefesler tutuldu.

Herkesin büyük merakla beklediği dizide bakalım ne sürprizler yaşanacak? Bu akşam saat 20:00’da Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Aşk Yeniden 46. bölümü sakın kaçırmayın!

AŞK YENİDEN 46. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Yeniden yeni bölüm gelişmeleri!

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Aşk Yeniden yeni bölümü izleyicilerin merak konusu oldu. Her bölümde izleyicileri farklı maceralara sürükleyen sevilen dizide bakalım bu akşam neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Fatih, Zeynep’i korumak için yaptığı planda büyük bir hata yapar. Bakalım yeni planında başarılı olabilecek mi? Dizinin son bölümünde Zeynep ve Fatih, Ertan’dan kurtulmak için yaptıkları cabalar boşa çıkmış, Ertan’dan kurtulmak yerine onu hayatlarının merkezine koymak zorunda kalmışlardı.

Tüm bu olayların üzerine bir de Ertan’ın hafızasını kaybetmesi olayları daha da karıştırmıştı. Yeni bölümde Mukaddes'in hastaneden kaçması Şekercizade ailesini büyük bir kaosa sürüklerken, yeni görüntüsü ile Mukaddesi, ortalığı birbirine katar.

Herkesin sabırsızlıkla beklediği Aşk Yeniden yeni bölüm bu akşam saat 20:00’da Fox Tv ekranlarında! Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!