Aşk Yalanı Sever dizisi 5. bölüm fragmanında şok!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yalanı Sever dizisi 5. bölüm fragmanında şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 13:59

FOX TV'nin yeni dizisi Aşk Yalanı Sever 5. bölüm fragmanını yayınladı. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Aşk Yalanı Sever dizisinde Peri ve Ferit arasında yaşananlar; Gonca'nın öfkesiyle sonuçlanır. Aşk Yalanı Sever 5. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Aşk Yalanı Sever 5. bölüm ile ekrana gelmeye hazır. Yeni bölümde öfkesine yenik düşen Gonca geri dönüşü olmayan felaketlere yol açar. Peki Peri bundan sonra ne yapacak? İşte Aşk Yalanı Sever 5. bölüm fragmanı ve dahası..

Hüseyin Koçoğlu'nun otele yaptığı sürpriz ziyaret, Peri, Ferit ve Selim üçgenini içinden çıkılmaz bir hale sokar. İdris'i Elmas'ın gönlüne kondurmak isteyen Aslan Ailesi, elinden gelenin fazlasını yapınca durumlar iyice karışır. Sabrının sonuna gelen Gonca'nın ise, öfkeyle söylediği sözler, geri dönüşü imkansız felaketlerin başlangıcı olacaktır.

Aşk Yalanı Sever Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

AŞK YALANI SEVER 5. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YALANI SEVER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masum bir yalan, Peri’nin başına yeni dertler açarken Ferit’i alışık olmadığı duygulara sürükler. Aslan ailesinin yıldızı Koçoğlu ailesiyle bir türlü barışamazken, üstüne bir de ortak tanıdıklarının çıkması işleri iyice karıştırır.

Haberin Devamı

Gonca'nın ise Peri’den kurtulma planları, yeni bir krizin başlangıcı olacaktır. 

DİZİNİN GENEL HİKAYESİ

Ölüm döşeğindeki Hüseyin Koçoğlu’nun son dileği, yıllar önce sahip çıkmadığı torunu Ece’nin bulunmasıdır. Bu dileği gerçekleştirmek için elinden geleni ardına koymayan diğer torunu Ferit, bir türlü Ece’yi bulamaz.  Ancak olaylar, sonunda dedesine sahte bir torun bulma fikrine razı olan Ferit’in beklediği gibi gelişmeyecektir... 

Ferit’le Peri’nin, Hüseyin dedeyi hayata bağlama çabası, durumun gittikçe daha çok sarpa sarmasına neden olur. Talihsiz tesadüfler, üç kişiyle başlayan yalan oyununa Aslan ailesini de dahil edince, azametli Koçoğlu Ailesi'nin, deli dolu Aslan Ailesiyle sınavı başlar. İki ailenin de içine düştükleri durumdan kurtulmasının önündeki en büyük engelin Hüseyin Koçoğlu olacağını ise henüz kimse bilmemektedir.

Her şey masum bir yalanla başladı. Ünlü Koçoğlu ailesinin veliahtı Ferit Koçoğlu’nun, dedesinin hayatını kurtarmak için iyi bir yalancıya; küçük yalanların ustası Peri Aslan’ın ise babasının borcunu ödeyebilmek ve yaşlı bir adamı mutlu etmek birbirlerine ihtiyacları vardı. Birbirlerinden nefret etmelerine rağmen yaptıkları kısa süreli anlaşma ikisi içinde makul görünüyordu.

Haberin Devamı

Ancak Peri’nin evlere şenlik ailesini ve yaşlı bir adamın mutluluğunun bu anlaşmanın devamına bağlı olduğunu hesaba katmamışlardı.

AŞK YALANI SEVER OYUNCULARI

Buse Aslan

Peri Aslan

Aslan ailesinin gururu, babasının kıymetlisidir. Tek ayaküstünde bin türlü yalan uydurabilen ve her çeşit çıkmaz durumda fikir üretebilen pratik bir zekâya sahiptir. Bu yeteneğini kullanarak hem kendinin hem de ailesinin ekmeğini kazanmanın yolunu her zaman bulur.

Eren Hacısalihoğlu

Ferit Koçoğlu

Ferit Koçoğlu’nun hayattaki tek varlığı, idolü ve değer verdiği kişi dedesi Hüseyin Koçoğlu’dur. Aynı onun gençliğindeki gibi soğuk, ağırbaşlı, sorumluluklarının bilincinde ciddi bir işadamı olup çıkar. O, Koçoğlu ailesinin varisi ve proje çocuğudur.

Arif Erkin

Hüseyin Koçoğlu

Haberin Devamı

Sert mizaçlı, asık suratlı kurallara ve geleneklere bağlı otoriter biridir. Özellikle kendi koyduğu kurallara herkesin bağlı olmasını ister! Hüseyin Koçoğlu’nun adının anıldığı yerde, o içeri girmeden hizaya geçilir. İlerleyen yaşına rağmen, kocamamış bir kurttur o.

Seda Güven

Gonca Yozgatlı

En az Koçoğlu ailesi kadar zengin bir ailenin kızı olan Gonca, Koçoğlu ailesiyle uzun zamandır tanışmaktadır. Ferit ile henüz resmiyete dökülmeyen bir ilişki içindedir. Güzelliği ve her zaman tarz giyimiyle girdiği her mekânda dikkat çeken, zevk sahibi biridir.

BAKMADAN GEÇME!