Aşk ve Mavi final bölümünde büyük şok! Ali tüm gerçekleri öğrendi

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi final bölümünde büyük şok Ali tüm gerçekleri öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 09:59

Aşk ve Mavi dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünde beklenmeyen olaylar ardı ardına yaşandı. Ali yıllardır kendisinden saklanan gerçeği öğrendi ve Cemal'e saldırdı. Bunun üzerine çıkan kavgada Ali denize düştü ve suyun üstüne çıkmadı. Peki Aşk ve Mavi sezon finalinde başka neler yaşandı? İşte dizinin yeni bölümünde meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde heyecan dolu olaylar meydana geldi.. Dizinin final bölümünde yıllardır saklanan gerçekler bir bir ortaya çıkarken, Ali'nin bu olaylara tepkisi oldukça sert oldu. Aslında tüm gerçekleri bilen Cemal'de, Ali'nin gerçekleri öğrenmesinin ardından ne yapacağını şaşırıyor..

Ali, öğrendiği şeyler karşısında şaşkınlığa düşer. Ondan gerçeği saklayan Cemal'e karşı çok öfkelidir. Ali'nin öğrendiği ve bunca yıl gizli saklı kalan her şey gün yüzüne çıkacak mı yoksa Cemal, bir kez daha gerçeği saklamanın bir yolunu bulacak mı?

AŞK VE MAVİ FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aşk ve Mavi'nin bir önceki bölümünde; Mavi ve Safiye, doğacak bebekleri için alışverişe çıkarlar ve konağı oyuncakla doldururlar. Alınan eşyalar evde bazı kazalara sebep olur. Ali, Fatma ve Cemal arasındaki ilişkiyi sorgulamaya ve geçmişte neler olduğunu araştırmaya başlar. Cemal, Ali'nin bir şeyleri araştırdığını fark eder, onu durdurmaya çalışır.

 

BAKMADAN GEÇME!