Aşk şarkıları

Güncelleme Tarihi:

Aşk şarkıları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2007 00:00

En güzel aşk şarkıları DMC etiketiyle bir araya toplandı.Bir çok sanatçının unutulmaz şarkıları ile yer aldığı 40 özel aşk şarkısından oluşan albüm müzik marketlerdeki yerini aldı. Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Alpay, MFÖ, Hande Yener, Mirkelam, Kenan Doğulu, Gökhan Özen, Emre Altuğ gibi sanatçıların aşk şarkılarından oluşan albüm sürprizlerle dolu.

Haberin Devamı

 

Sezen Aksu “Keskin Bıçak / İstanbul İstanbul Olalı”, Ajda Pekkan “Ah Benim Sevdalı Başım”, Nükhet Duru “Melankoli”, Alpay “Eylül’ de Gel”, Kenan Doğulu “ Tutamıyorum Zamanı”, MFÖ “Sarı Laleler / Vurgun Yedim”, Bulutsuzluk Özlemi “Sözlerimi Geri Alamam”, Mirkelam “Unutulmaz”, Hande Yener “Güvenemiyorum/Senden İbaret” ve Gökhan Özen “ Kalbim Seninle/ Herşeyde Biraz Sen Varsın” …. ve “Love Story” , “Hotel California” …

 

Gönül Yazar “Dönemez ki Bana”,Ömür Göksel “Bir Telefonun Yeter” , Coşkun Demir “Vakit Akşam Oldu mu”ve Işıl Yücesoy “Açılmamış Mektup” isimli şarkıları ile nostalji rüzgarı estirirken gazeteci Onur Baştürk sözü ve müziği kendisine ait olan “Gidenlerden” isimli şarkısıyla albümün diğer sürprizi oluyor.

Haberin Devamı

3 cd den  oluşan “40 Aşk Şarkısı” albümü özel tasarımı ve ambalajı ile  müzik marketlerdeki yerini aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!