Aşk Laftan Anlamaz 7.bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 7.bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 08:22

Aşk Laftan Anlamaz Çarşamba günü bomba bir bölümle ekranlara geldi. Aşk Laftan Anlamaz hayranlarını adeta ekran başına kilitledi. Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisinde bu hafta çok sürpriz gelişmeler yaşandı. Aşk Laftan Anlamaz'da Murat ve Hayat arasındaki yakınlaşma sosyal medyayı adeta salladı. Dizinin yayınlandığı saatlerde Aşk Laftan Anlamaz etiketi ile binlerce tweet atıldı. Dizi biter bitmez de 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz dün akşam nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. Aşk Laftan Anlamaz'ın son bölümüne Murat ve Hayat'ın yakınlaşması damgasını vurdu. İkilinin havuz sahneleri sosyal medyayı da adeta salladı. Ayrıca Aşk Laftan Anlamaz biter bitmez 7.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Aşk Laftan Anlamaz dizi dün akşam 6. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Hayat ve Murat'ın sahneleri çok konuşuldu. Özellikle iki aşığın havuzda yaşadığı anlar son bölüme damga vurdu. Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. İşte dizide dün akşam yaşananlar...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 5. bölümünde; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur. Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur. Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek midir?

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLE

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 7. BÖLÜM FRAGMANI




Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. BÖLÜM FRAGMANI

Önceki bölümlerde yavaş yavaş güzel bir ikili olma yolunda ilerleyen Hayat ve Doruk ,bu bölümde de daha güzel olmaya başladılar. Cenk’in tacizi ve Murat’ın Didem ile odaya çıkmasından sonra mutsuz olan Hayat’ı sakinleştirme, evine götürme ve onun dertleşme görevi Doruk’un oldu. Hayat’a en başından beri “kardeşlerin iyi ve sempatik olanı” gelen Doruk, dert ortağı da oldu bir yere kadar. Gittikçe daha da güzel bir dostluk ilişkileri olacağına inanıyoruz. İzlemesi keyifli bir ikili oldular.

Haberin Devamı

Hayat, Murat ile o kadar güzel bir gün geçirdikten sonra akşamında Murat’ın neden Didem’le olduğunu anlayamadığından oldukça melankolik bir haldeydi. Arkadaşları İpek ve Aslı’yla dertleşirken de kafasındaki soru işaretlerini çözemedi. Çözemediği gibi bilinçaltı ona oyunlar oynayarak rüyasında da Murat’ı gördü. Rüyasının başrolünde de Murat, aşk ve kıskançlık vardı. Her ne kadar rüyanın sonunda tam yakınlaştıkları sırada Murat, Cenk’e dönüşmüş ve Murat’la Didem el ele olmuş olsa da rüyasında biraz da olsa mutlu olmuştu. Aşk bacayı sardı da yaktı bile desek, abartmış olur muyuz? Asla!

"Gitti!" diye sevinirken bir yerlerden çıktı geldi yine Hayat’ın annesi Emine... Gelir gelmez de kızların eline tutuşturdu bezleri, kovaları evi bir güzel temizletti. Hayat depresyonunu yaşarken bir yandan temizliği terapi haline getirdiler. Vura vura tozlarını kaldırdığı yastıkları Murat olarak gördü mesela. O halıların sirkelerken Murat’ı dövüyormuş, ondan intikam alıyormuş gibi bir hali vardı. Bir yanda Hayat, İpek ve Aslı temizlikle kendilerini deşarj ederken, diğer yanda Azime Sultan torunları Murat ve Doruk’a işkence diye bahçe bakımı yaptırdı.

 

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!