Asena Atalay iflas mı etti?

Güncelleme Tarihi:

Asena Atalay iflas mı etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 13:58

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’den anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Asena Atalay, kendi tasarımlarını sattığı Nişantaşı’nda ki ofisini kapattı. Yaşananlar magazin dünyasında 'Asena Atalay iflas mı etti? sorusunu beraberinde getirdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay, kendi yaptığı tasarımlarını internet üzerinden ve Nişantaşı’nda ki ofisinden satıyordu. Ancak Asena Atalay, 2 milyon TL zarar ettiği için ofisini kapatmak zorunda kaldı.

Patronluk Hayali Kısa Sürdü!

Adını taşıyan internet sitesinde tasarladığı kıyafetleri satan ünlü modacı Atalay, ilk iş olarak Hollandalı modacı ortağı Alex Jansen’le yollarını ayırdı. Jansen’le yaptığı sözleşmeyi erken feshedince ünlü modacıya yüksek miktarda tazminat ödedi.

2 Milyon TL Zarar Etmiş!

İnternet üzerinden satış yapan sitenin faaliyetlerini askıya alan Atalay, ünlü stilist ve moda ekibini dağıtarak Nişantaşı’ndaki ofisine kilit vurdu. Asena Atalay’ın bu süreçte 2 milyon TL zarar ettiği öğrenildi.

Asena Atalay iflas mı etti

Haberin Devamı

Asena Atalay Kimdir?

Ünlü Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay, 21 Kasım 1989 yılında, İzmir’de dünyaya geldi. Asena Atalay, Antalya’lı, otel sahibi zengin bir ailede dünyaya gözlerini açmış.

2014 yılında Show Tv’de yayınlanan “Hey Canlı” adlı magazin programında da sunuculuk yapan Atalay, lise eğitimini Denizli’de tamamlamış. İspanya’da ise iki yıl eğitim görmüştür. Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümüne kayıt yaptıran Asena Erkin daha sonra eğitimini yarıda bırakmış ve 19 yaşında ünlü futbolcu Caner Erkin ile evlenmiştir. Bu evliliğinden “Çınar” adından bir oğlu oldu. Asena ve Caner Erkin çifti 2016 Ocak ayında boşandılar.

Asena Erkin, moda danışmanlığı ve moda tasarımı sektöründe çalışmaktadır. “ASE88” adı ile çeşitli tasarımlara imza atmaktadır.

Moda tasarımı işi ile uğraşan Asena Atalay, Beykent Üniversitesi’nde Tekstil Moda Tasarımı bölümünü kazanmış ve aynı bölümden mezun olmuştur. Öncelikle eşinin 88 numaralı futbol formasını tasarlayarak işe başlayan Asena Erkin, Ase 88 markasını bu şekilde oluşturmuştur.

BAKMADAN GEÇME!