Artık beni gay'lerden çok kadınlar seviyor

Güncelleme Tarihi:

Artık beni gaylerden çok kadınlar seviyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2009 01:00

Yeni albümü “Kalp Ayazı”nı önümüzdeki ay çıkaracak olan Ebru Polat, çalışmada Deniz Seki için yazdığı “Delikanlı Kız” adlı şarkıya da yer verdi. Aynı zamanda Serdar Ortaç ve Sezen Aksu imzalı eserlerin bulanacağı albümünden çok umutlu konuşan şarkıcı “Sezen Aksu ile doğdum, Serdar Ortaç ile büyüyeceğim” diyor.

Haberin Devamı

EBRU POLAT FOTOĞRAFLARI

 “Seni Yerler” şarkısıyla iyi bir çıkış yaptınız. Bu şarkıyı cover’lama fikri nasıl doğdu?                      

- “Seni Yerler” benim en sevdiğim ve keyifle dinlediğim şarkılardan biriydi. Hep “Keşke bu şarkı benim olsa, bunu ben yorumlasam” diye düşünürdüm. Bir gün sevgili aranjörüm ve dostum Caner Tepecik bana “O şarkıyı bak ne hale getireceğim, bayılacaksın” dedi. Ona güvendim, haklı çıktı. “Seni Yerler” 2009 yazının en çok istek alan şarkılarından biri oldu.

Sezen Aksu’nun fikrini aldınız mı şarkı bittikten sonra?          

- Sezen Hanım’ın fikrini almadım ama umarım beğenmiştir. Çünkü Sezen Hanım’ın beğenmesi benim için her şeyden önemli. Ona karşı mahçup olmadım, bana şarkı verdiği için de kendisini kimseye karşı mahçup etmedim. Bunun için geceli gündüzlü çalıştım.

Yedi aydır “Kalp Ayazı”nın üzerinde çalışıyorsunuz. O albüm ne durumda?                              
                           
- “Kalp Ayazı” benim gerçek bir sanatçı olma albümümdür. Profesyonel müzisyenlerle çalışıyoruz, en ince ayrıntının üzerinde bile günlerce duruyoruz.

DENİZ SEKİ REKLAM YAPTIĞIMI SANMASIN    

 Kimlerle çalıştınız?

- Bu albümde sevgili Serdar Ortaç’tan “ınanamıyorum” ve “Kalp Ayazı”, Fettah Can’dan “Aşk Bitti” ve “Para”, Sezen Aksu’dan “Seni Aldattım”, Habil Ceyhan’dan “Ben Aşk Diye Yanarken” şarkıları olacak. Tabii benim de bir bestem var: “Delikanlı Kız”... Kısacası ben Sezen Aksu ile doğdum, Serdar Ortaç ile büyüyeceğim.

O şarkıyı kime yazdınız?

- “Delikanlı Kız”ı aslında Deniz Seki’yi düşünerek yapmıştım. Ama Deniz Hanım, Niran Ünsal’a “Benimle reklam yapmasın” deyince yanlış anlaşılmaktan korktum ve açıklama yapmadım. Ama şarkının sözlerine bakarsanız anlarsınız zaten..

Bu albüm için vokal koçuyla çalışmışsınız. Buna neden gerek duydunuz?

- Sesimi daha iyi kullanabilmem ve kendimi geliştirebilmem için Cihan Okan çalıştırıyor beni. Cihan’ı çok seviyorum ve onun sayesinde çok daha iyi şarkı söyleyebiliyorum. Bence mükemmel bir hoca...

Albümün ilk klibi hangi şarkıya gelecek?

- “Kalp Ayazı” albümümün ilk klibini “ınanamıyorum”a çektik, müthiş bir klip oldu diyebilirim. Klibimdeki kıyafetler de çok özel... Önemli markaların sadece birer adet üretilmiş olan parçaları, yani başkasında görmeniz mümkün değil. Ben bu konuda çok dikkatliyim. Kendimin stil danışmanıyım, başka kimse beni yönlendiremez.

Geçmişte “Gay’ler beni çok seviyor” diye bir açıklama yapmıştınız. şimdi gay’lerle aranız nasıl?

- Şimdi gay’lerden çok çocuklar ve kadınlar beni seviyor. Ulaşmak istediğim kitle de buydu zaten... Sanırım bunu sağlayan “Seni Yerler” klibim oldu.

Oyunculuk tekliflerine sıcak baktığınızı söylediniz. Bu sezon bir dizide görebilecek miyiz sizi?

- Evet, sıcak bakıyorum. Çok da teklif geldi, ama aradığım rolü bulamadım. Sanırım bir sit-com’da oynamak istiyorum.

 Kalbinizi nasıl bir erkek çalabilir?

- Benim için çok önemli konular değil bunlar... Bazen bir gülüş, bazen bir bakış...

Hiç aldatıldınız ya da aldattınız mı?

- Mutlaka aldatılmışımdır ama tebrik ediyorum çünkü bana hiç hissettirmediler. ıyi ki hissetmemişim, çünkü karşımdakine ne yapacağım belli olmaz böyle durumlarda. Aklıma pek mukayyet olamayabilirim, tam bir manyağımdır ben.

Royal Academy’de eğitim alan, sesi gayet iyi bir şarkıcısınız. Dış görünüşünüzün sesinizin önüne geçtiğini düşündüğünüz olmuyor mu?

- Sunacak iyi bir ürününüz yoksa dış görünüşünüz her zaman ön plandadır, çünkü isteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi sunmanız gerekir. Tabii bu geçici ve içi boş bir pazarlama yöntemi. Ama çalışıyor ve üretiyorsanız, bunun yanı sıra dış görünüşünüz de iyiyse ikisi orantılı gider, başarıyı yakalarsınız. Ben çok çalışıyorum ve üretiyorum, o yüzden dış görünüşüm ve işim birlikte beni zirveye taşıyacak.

Siz ALS Derneği’ne de destek veriyorsunuz. Neden bu oluşumun içinde yer almak istediniz?

- Bu, kas erimesi hastalığı ve belli bir süre sonra da insanları felç ediyor. ışin kötü yanı hastalar her şeyi algılayabiliyor, fakat hareket edemiyor, konuşamıyorlar. Ben işte bu hastalık yüzünden hayatımda en sevdiğim varlığı kaybettim. Ve o gün “Ben babamı kurtaramadım ama başka çocukların babalarını belki kurtarabilirim, bunun için bir şeyler yapabilirim” dedim.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!