Artık aile gibiyiz

Güncelleme Tarihi:

Artık aile gibiyiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2012 10:10

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran polisiye dizisi “Arka Sokaklar”, bu akşam yayınlanacak bölümüyle altıncı sezonu geride bırakıyor.

Haberin Devamı

Dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin ile iki güzel komiseri Gamze Özçelik ve Zeynep Beşerler, yoğun çekim temposunda yorulsalar da çok keyifli bir sezon geçirdiklerini söylüyor. 
 
“Arka Sokaklar” altıncı sezonu geride bırakıyor. Neler yaşadınız bu yayın döneminde?
Zeynep Beşerler: Bu sezon diğerlerinden biraz daha zorlu geçti diyebilirim. Kar, kış bizi biraz zorladı. Onun  dışında gayet keyifli bir sezon geçirdik. Yine çok güldük, çok eğlendik. Ve hepimizin dört gözle beklediği tatil sonunda geldi.
Yeni sezon için çekimler ne zaman başlayacak?
- Ağustos gibi başlar. Eylül ayında da yepyeni bölümlerle ekranda oluruz.
Yazın sadece tatil mi yapacaksınız? Yoksa başka projelerde de yer alacak mısınız?
- Ben başka bir proje yapmama taraftarıyım. Geçtiğimiz senelerde her yazımı yoğun geçirdim. Sinema filmi, televizyon programları derken tatil yapmaya hiç fırsat bulamadım. Bundan sonra çok iyi bir proje olmadığı sürece tatil yapma taraftarıyım. Aslında şimdi de bir-iki tane film projesi var ama ben bir hafta sonra arabama atlayıp gitmeyi hedefliyorum. Kaçarcasına uzaklaşırsam bir daha dönmem geri! (Gülüyor) Tabii benim sağım solum da belli olmuyor. Yapmayacağım deyip beş gün sonra “Ben film çekimine başladım” diye de çıkabilirim karşınıza.

Haberin Devamı

BERK, KIZLARIN HEPSİYLE YAZILDI
“Arka Sokaklar” altı yıldır devam ediyor, bu süre zarfında birçok oyuncu değişikliği oldu dizide...
- Evet, epey oyuncu değişikliği oldu. Ben de Çağla Kubat’la aynı zamanda dâhil oldum diziye. Sonra Çağla gitti, Gamze (Özçelik) geldi. Ardından İlker gitti. Şimdi de Berk Oktay gidiyor, başka bir diziyle anlaştı. Kemik kadro devam ettiği için arada gidip gelmelerin kimseye bir zararı yok. Aksine yapıma hareket de katıyor. Ben de ekibe sonradan katıldım ama hemen kaynaştık. Şimdi o kadar iç içeyiz ki, boş vakitlerimizi de birlikte geçiriyoruz. Toplanıp yemeğe gidiyoruz, alışveriş yapıyoruz... Resmen bir komün hayatı yaşıyoruz. Birlikte çok eğleniyoruz. Ekip arkadaşları dışarıda da birlikte vakit geçiriyor, görüntülendiklerinde de aşk dedikoduları çıkıyor.
Sizin de adınız bir ara Berk Oktay ile anılmıştı...
-
Berk, dizideki kızların hepsiyle yazıldı neredeyse. Sonuçta birlikte çalışıyoruz ve dışarı da beraber çıkıyoruz, bundan daha doğal bir şey olabilir mi? O tür dedikodular bana anlamsız geliyor.

Haberin Devamı

ÖZGÜR YÜZÜNDEN AZAR İŞİTİYORUM
Ekip arkadaşlarınızla çok eğlendiğinizi söylediniz. Setin en komik ismi kim peki?
- Özgür Ozan. Onun yüzünden yönetmenden azar işittiğim bile oluyor. Özgür bir şey söylüyor, kendisi ciddi duruyor, ben patlatıyorum kahkahayı. Bir türlü de toparlayamıyorum. Ama artık taktiği öğrendim, Ozan bir şey söylediyse ben direkt arkamı dönüyorum kameraya. Kalabalık bir sahne çekerken de birinin arkasına saklanıyorum. Düzelene kadar göz önünde olmuyorum. (Gülüyor)
Yoğun bir şekilde çalışıyorsunuz, bu tempoya rağmen hobilerinizi de ihmal etmiyorsunuz. Yelkencilikle uğraşmaya kışın da devam etmişsiniz mesela...
- Evet, benim en büyük eğlencem o. Kışın da yarıştığımı pek kimse bilmiyor aslında. Genelde yazın görüyorlar. Ama ben üç haftada bir Bodrum’a gidip yelken yapıyorum. Bodrum Açık Yelken Kulübü’nde yarışıyorum. Bu kış ikinci olduk. Yazın yine yarışmaya devam edeceğim.

Haberin Devamı

BEKARIM TABİİ Kİ SEVGİLİM OLACAK
Yelken takımınızda tanıdık simalar var mı?
- Yok, bir tek ben varım tanınan. Takımdaki arkadaşlarımın hepsi erkek. Onlarla da dışarı çıkıyoruz, adım onlarla da yazılıp çiziliyor. Oysa ben hayatımda biri varsa hiçbir zaman saklamadım. O konuda çok rahatım. “Aman gizleyeyim” diye bir derdim yok. Niye gizleneyim ki? Sonuçta 33 yaşında bekar bir kadınım, tabii ki sevgilim olacak. Kimden neyi saklayacağım?
Madem gizliniz saklınız yok, o zaman rahatlıkla sorabilirim; en son Selçuk Yorgancıoğlu ile birlikteydiniz. Şu anda bir ilişkiniz var mı?
- Şu an yok, keşke olsa... Yaz geldi, yeni heyecanı bekliyorum. (Gülüyor) Şaka bir yana, hayat yalnızken de güzel. Ama bir yandan da çocuk özlemim var. Çok istiyorum çocuğum olmasını. Tabii evleneyim diye de ölüp bitmiyorum. Olursa olur, olmazsa da bir yol bulunur çocuk için. En kötü, evlat edinirim. “İlla ben doğuracağım” diye bencillik yapmaya gerek yok.

Haberin Devamı

BEDELLİ EVLİLİK ÇIKSIN EVLENELİM
Yani siz de evlatlık edinmeye sıcak bakanlardansınız...
- Tabii. Bu kadar annesiz babasız çocuk varken ortalıkta, evlat edinebilirsin. Onların da bakıma ve sevgiye ihtiyacı var. “Evlenemedik, evde kaldık” geyiği vardır ya hani... Evde kaldık mı? Evet kaldık. Kabul ediyorum bunu. Yapacak bir şey yok. Ama çocuk için evlenmek şart mı? Hayır değil. Tek başına da çocuk yetiştirilebilir. Erkeksiz de hayat yaşanabiliyor... Evlilik demişken, Saba Tümer’in bir lafı vardı, programına konuk olduğumda söylemişti. “Bedelli evlilik çıkarsalar da parası neyse verip evlenelim” demişti. Çok mantıklı dedim. Parasını verelim, evlenelim, evde kalmamış olalım! O konuda acayip takdir ettim Saba’yı. (Gülüyor)Bazen yorucu amaçoğu zaman keyifli.

Gamze Hanım, bu sezon sizin için nasıl geçti?
Gamze Özçelik: Benim için güzel geçti. Çoğu zaman keyifli, bazen yorucu ama sevdiğim bir sezon oldu. Biliyorsunuz doğum yaptıktan sonra 1,5 sene bebeğime zaman ayırmıştım. Sonra “Canan” adlı diziyle ekrana döndüm. Ardından “Arka Sokaklar” ekibine geri geldim. Bu ekiple artık aile gibi olduk. Çok şey paylaşıyoruz. Zorlandığımız zaman birbirimize destek oluyoruz. O yüzden bu sezon çok iyi geçti.
Sizin de tatil planınız mı var?
- Evet, oğlumla birlikte tatile çıkacağız.
Bodrum’a mı gideceksiniz yazın?
- Nereye gittiğimi söylemeyeceğim. (Gülüyor)
Ama zaten arkadaşlarımız bulup görüntülerler sizi...
- Şimdiye kadar bulamadılar. Bulurlarsa da umurumda değil. Ne yapayım? Bir numara yok!
Oğlunuz nasıl?
- Keyfi yerinde. 2,5 yaşına yaklaşıyor. Haftada iki gün birlikte oyun grubuna gidiyoruz.
Anaokuluna başladı mı?
- Hayır, anaokulu için henüz erken.

Haberin Devamı

 MAKYAJ ODASINDA DANS EDİYORUZ
Zeynep Beşerler setin en komik isminin Özgür Ozan olduğunu söyledi. Siz de katılıyor musunuz ona?
- Evet, Özgür Abi ne yapsa gülüyoruz. Ama ciddi bir tarafı da vardır. Hem güldürür hem de ağırlığını koyar.
“Arka Sokaklar” setinde yaşadığınız ve hiç unutamadığınız bir anınızı bizimle paylaşır mısınız?
- Artık aile gibi olduğumuz için her şeyimizi paylaşıyoruz. Geçen gün Zeynep’in Bodrum’daki yelken yarışlarına hep birlikte gittik mesela. O çok güzeldi benim için. Bazen de makyaj odasını kapatıyoruz, müzik açıp dans ediyoruz. Keyifli oluyor, çok eğleniyoruz.
Kiminle dans ediyorsunuz?
- Genelde kamera arkasında çalışan arkadaşlarla.

ALBÜMÜ ÇIKTI
Altı yıldır izlenme rekorları kıran “Arka Sokaklar”ın albümü kısa süre önce çıktı. D&R en çok satanlar listesinin soundtrack kategorisine zirveden giriş yapan “Arka Sokaklar Dizi Müzikleri” albümü için önceki gün Trump Towers’daki D&R mağazasında imza günü düzenledi. Dizinin müziklerini besteleyen Murat Evgin’in yanı sıra Özgür Ozan ve Şevket Çoruh’un katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü.

RIZA BABA’YA YENİ EŞ
Gamze Hanım artık bir aile gibi olduğunuzu söylüyor. Dizinin başarısında bunun da rolü var mı Zafer Bey?
Zafer Ergin: Kesinlikle dizinin başarısında büyük rol oynuyor bu durum. Çoluk çocuğumuzdan arabamızın markasına, hangi kıyafetleri beğenip giydiğimizden neler yiyip içtiğimize kadar birbirimizin her şeyini biliyoruz.
Yoğun bir çalışma temposunun ardından sezona veda ediyorsunuz. Tatili dört gözle bekliyor olmalısınız.
- Ben tatili geçen yılın temmuz ayından beri bekliyorum. İnşallah sağlıklı, keyifli bir tatile çıkacağım. Ama ekip olarak birbirimizi özleyeceğimizin de farkındayım.
Yeni sezona yönelik neler söylemek istersiniz?
- Berk Oktay ekipten ayrılıyor. Altı senedir birlikte oynadığımız Filiz Taçbaş da öyle. Onun yerine başka bir arkadaşımız yer alacak. Ama henüz belli değil kimin oynayacağı.
Filiz Taçbaş’la altı senedir karı-kocayı canlandırıyorsunuz. Diziden ayrılması sizi etkiler mi dersiniz?
- Ayrılması elbette etkiler. Sonuçta aile gibi olduk. Ama bir zorunluluk varsa, yapacak bir şey yok...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!