Arka Sokaklar yeni bölüm öncesi yayınladığı 405. bölüm fragmanıyla dudak uçuklattı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm öncesi yayınladığı 405. bölüm fragmanıyla dudak uçuklattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 10:53

Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle herkese mest edecek. Bol aksiyon dolu sahneleriyle ve gerilimli dakikalarıyla izleyenlere heyecan veren Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Mesut komiser 2 ekip arkadaşını öldüren terör örgütü mensubu Ayşe'yi yakalamak için ant içecektir. Telsizden Ayşe'ye ulaşan Mesut ona korkunç tehditler savurur.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam yepyeni bölümüyle ekranlara gelecek. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde aksiyon ve bol gerilimli sahneler diziye damgasını vuracak. Yeni bölümde Erdal'ın Selin'i kaçırması bütün ekibi harekete geçirecek. Mesut ise hem Selin'i kurtarmaya çalışır hem de iki polisi şehit eden Ayşe'nin peşine düşer. İşte Arka Sokaklar 405. bölüm fragmanı...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Selin, Bekir tarafından rehin alınmıştır. Bekir, Turgut ve Erdal’ı da alıp mekan değiştirir. Rıza, Hakan ve Aylin ise Selin’in peşine düşerler. Mesut ve Hüsnü ise tanık koruma mekanında korumaya çalıştıkları Ayşe’yi resmi polis aracıyla daha güvenli bir yere gönderirken Ayşe yapacağını yapar. Araçtaki polisleri etkisiz hale getirip, Bekir’e ulaşır. Erdal, aşık olduğu Selin’i alıp babası Azmi’nin malikanesine götürür. Azmi bu duruma çıldırır ve Erdal’ın üzerine yürür. Emniyette kıyamet gibi bir toplantı yapılır. Mesut çileden çıkmış durumda Selin’i nasıl yalnız bırakabildiklerinin hesabını sorar. Mesut’un öfkesi geçecek gibi değildir. Rıza ve Arif Mitçi Faruk ile görüşüp Selin’i kurtarmak için yardım ister. Ekip, Selin’i sağ salim Bekir ve Erdal’ın elinden kurtarabilmenin peşine düşer.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 405. Bölüm 10 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 405. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Teröristlere doğru giden içi boş tır direksiyonda şoförü, yanında Ali’yle İstanbul’dan Diyarbakır’a doğru yola çıkmıştır. Tırı uzaktan Tem polisleri takibe alır. Pınar, Ali’nin sürekli nöbette olmasından ve görüşememeleri yüzünden babasına sitem eder. Bu sırada Rıza ağzından Ali’nin İstanbul’da olmadığını kaçırır. Tarık’ın kızı Efsun ifade için emniyete alınır. Tarık kızının üzerine bu kadar gidilmesinden rahatsız olur. Rıza’ya Azmi’nin kolay lokma olmadığını hiçbir şeyin planladıkları kadar basit olmadığını söyleyip emniyetteki işlemleri bitirip giderler. Azmi, Erdal ve Haldun’u karşısına almış, Tarık’ın hem kendisini atlatması hem de Efsun’un kurtarılması ile ilgili tüm öfkesini kusar. Yolda örgüte giden tırın şoförünün polisle iş birliği içerisinde olduğunu öğrenirler. Azmi hemen örgüte haber verilmesini ve gerekli önlemin alınmasını ister. Ali’nin içerisinde olduğu tır artık tehlikededir.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

Arka Sokaklar yeni bölüm öncesi yayınladığı 405. bölüm fragmanıyla dudak uçuklattı

Arka Sokaklar yeni bölüm öncesi yayınladığı 405. bölüm fragmanıyla dudak uçuklattı

Arka Sokaklar yeni bölüm öncesi yayınladığı 405. bölüm fragmanıyla dudak uçuklattı

BAKMADAN GEÇME!