Arka Sokaklar ekibinde şok edici ayrılık!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar ekibinde şok edici ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 15:01

Yaklaşık 10 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda sürpriz bir ayrılık yaşandı!

Dizide uzun yıllar rol aldıktan sonra ayrılan Murat Komiser rolündeki Uğur Pektaş, Arka Sokaklar’ın 10. sezonunda diziye geri dönmüştü. Ancak Uğur Pektaş, yeni sezon sona ermeden yeniden diziden ayrıldı.
 
Murat Komiser rolündeki Uğur Pektaş, geçen hafta yayınlanan 385. bölümle birlikte diziden ayrıldı. Arka Sokaklar’da Rıza Baba’nın ekibine önümüzdeki haftalarda yeni bir ismin katılması bekleniyor.
 
Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma 20.00’da Kanal D ekranlarında!

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisinde oynadı. 19 Haziran 2008'de kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlenmiştir. Murathan isminde bir oğulları olmuştur. Arka Sokaklar dizisinden Gamze Özçelik ile beraber ayrılmış; ancak İlker İnanoğlu'nun diziden ayrılmasından sonra diziye tekrar geri dönmüştür. İnanoğlu daha sonra yeni sezonla birlikte ekibe geri dönmüştür. Onunla birlikte eşi Gamze Özçelik'de diziye geri dönmüştür. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinden ayrılmıştır. 10. sezonda tekrardan ekibe geri dönmüştü.

BAKMADAN GEÇME!