Arka Sokaklar 404.bölümü ile bu akşam adeta nefesleri kesecek

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 404.bölümü ile bu akşam adeta nefesleri kesecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 14:35

Arka Sokaklar 404.bölümü ile hayranlarını ekran başına kilitleyecek. Arka Sokaklar'da heyecan bu akşam hiç eksik olmayacal. Ekibin çıktığı zorlu görevde Ali hayatının büyük şoklarından birini yaşayacak. İşte Arka Sokaklar 404.bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 404.bölümü ile ekranlara gelecek Kanal D ekranlarının uzun soluklu ve izleyenlerin vazgeçilmezi olan dizinin yeni bölümünde ekip saldırıya uğruyor. Ali köşeye sıkışıp kalıyor. Pınar kocasının merakından Rıza babayı soru yağmuruna tutuyor. İşte Arka Sokaklar 404. yeni bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar'da teröristlere doğru giden içi boş tır direksiyonda şoförü, yanında Ali’yle İstanbul’dan Diyarbakır’a doğru yola çıkmıştır. Tırı uzaktan Tem polisleri takibe alır. Pınar, Ali’nin sürekli nöbette olmasından ve görüşememeleri yüzünden babasına sitem eder. Bu sırada Rıza ağzından Ali’nin İstanbul’da olmadığını kaçırır. Tarık’ın kızı Efsun ifade için emniyete alınır.

Tarık kızının üzerine bu kadar gidilmesinden rahatsız olur. Rıza’ya Azmi’nin kolay lokma olmadığını hiçbir şeyin planladıkları kadar basit olmadığını söyleyip emniyetteki işlemleri bitirip giderler. Azmi, Erdal ve Haldun’u karşısına almış, Tarık’ın hem kendisini atlatması hem de Efsun’un kurtarılması ile ilgili tüm öfkesini kusar. Yolda örgüte giden tırın şoförünün polisle iş birliği içerisinde olduğunu öğrenirler. Azmi hemen örgüte haber verilmesini ve gerekli önlemin alınmasını ister. Ali’nin içerisinde olduğu tır artık tehlikededir.  

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 404. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Ferruh ve Ayşe, çevirmeye takılıp durdurulur. Polislerden biri içeridekinin aranan şahıslar olduğunu anlayınca Nejat son gaz kaçmaya başlar. Uzun süren bir kovalamaca yaşanır. Anonsu alan ekibimizde takibe katılır. Ferruh ve Ayşe kaçmayı başarırlar. Ekip, büyük çapta patlama yapmaya hazırlanan şebekeyi çökertmek için Çevik Kuvvet Özel Tim ekibiyle birlikte işbirliği yapar.
Azmi Kilis’te kaptırdığı silahların ceremesini çekmektedir. Maruf cezaevinde tek kişilik hücresinde yaşamını sürdürmektedir. Azmi’nin Maruf ile işi henüz bitmemiştir. Örgüt, Silah ve mühimmatın nakliyesi için Azmilerden lojistik destek beklemektedir.Hüsnü’ye başkomiser maaşı zammının üzerine ayrıca da ikramiye verirler. Evde bu paranın yankıları fazlasıyla döner. Hüsnü hayat arkadaşı Suat’a sürpriz bir hediye almak istemektedir. Bu konuda Nazike ve Zeliha, Hüsnü’ye yardımcı olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!