Aras Bulut İynemli sevgilisi Bige Önal'ı öpücüklere boğdu!

Güncelleme Tarihi:

Aras Bulut İynemli sevgilisi Bige Önalı öpücüklere boğdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 21:07

Genç ve yakışıklı oyuncu Aras Bulut İyemli, sevgilisi ile birlikte objektiflere takıldı. İki sevgili bir alışveriş merkezinin oyun parkında romantik anlar yaşıyorlardı. Sevgilisini öpücüklere boğan Önal, görüntülendiğini fark edince uzaklaştı.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İyemli bir süredir Bige Önal ile ilişki yaşıyor. ilişkileri birlikte rol aldıkları “Maral” dizisinde başlamıştı. Mutlu bir birliktelikleri olan İyemli ve Önal çifti İstinye Park’ ın oyun bölümünde görüntülendiler.

İyemli, yeğeni ile vakit geçirmek için onu gezmeye çıkarmıştı. Onlara İyemli’ nin sevgilisi Bige Önal’ da eşlik etti. Oyun parkında İyemli’ nin yeğeni ile birlikte keyifli zaman geçiren çift, oldukça mutlu görünüyorlardı. Aras Bulut İyemli, sevgilisi Bige Önal’ ı öpücüklere boğuyordu. Bu sırada objektiflere yakalandılar. Yakalandıklarını fark eden çift hemen uzaklaşmaya başladılar.

Aras Bulut İynemli sevgilisi Bige Önalı öpücüklere boğdu

Haberin Devamı

Aras Bulut İyemli kimdir?

Aras Bulut İyemli, 25 Ağustos 1990 yılında dünyaya geldi ve İstanbul’ da yaşıyor. İyemli’ nin ağabeyi tiyatrocu, ablası ise ses sanatçısıdır. Lise eğitimini Beşiktaş Lisesi’ nde tamamlamasının ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümü’ nden mezun olmuştur. Patos reklamında rol almış, sonrasında başka bir reklam filminde İtalyan futbolcu rolünü üstlenmiştir. Bu sırada yönetmen Zeynep Günay’ ın dikkatini çekerek, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol alarak Mete karakterini canlandırmıştır. Diziden sonra dizi ve filmlerde rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!