Antik & Dekor dergisinden yarışma

Güncelleme Tarihi:

Antik & Dekor dergisinden yarışma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

‘‘Antik & Dekor’’ adlı antika, sanat ve dekorasyon dergisinin düzenlediği ‘‘Türkiye Tarihsel Kültürel Miras ve Sanat Ödülleri’’ için başvurular başladı.

Tarihsel ve kültürel mirasın ortaya çıkarılması, korunması, yayımlanmasının yanı sıra, çağdaş sanat alanında başarılı olanları desteklemek amacıyla gerçekleştirilecek yarışmada, ‘‘Müzecilik’’, ‘‘Arkeoloji-Sanat Tarihi-Restorasyon-Konservasyon-Epigrafi’’, ‘‘Görsel Sanatlar’’, ‘‘Özel Koleksiyonculuk’’, ‘‘Medya, Sanatsal TV Belgesel Yönetmeni’’, ‘‘Siyaset Adamı’’ ve ‘‘Diplomat’’ dallarında ödül verilecek. Yarışmaya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı herkes başvurabileceği gibi, jüri üyeleri, dergi yönetimi, mesleki, akademik kuruluşlar, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu da aday önerebilecek.

Ortak çalışmaların da aday olabileceği yarışma için son başvuru tarihi 31 Ekim 1999, ödül töreni ise Aralık ayında İstanbul'da yapılacak.

Yarışmanın başvuru adresi ve telefonları şöyle:

Antik & Dekor Dergisi; Antik Palace, Spor Caddesi, Talimyeri Sokak, Maçka 80680 İstanbul. Tel: (0212) 236 24 60 Fax: (0212) 236 24 73

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!