Annesiyle geziyor

Güncelleme Tarihi:

Annesiyle geziyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2010 17:09

Haberin Devamı

Oscar’ı onlar sunacak
Mart 2011’de yapılacak 83’ncü Oscar Ödülleri’nin sunucuları belli oldu. Sinema dünyası tarafından merakla beklenilen töreni Hollywood’un başarılı isimlerinden Anne Hathaway ve James Franco’nun birlikte sunacağı açıklandı. Geçtiğimiz yıl Los Angeles Nokia Theatre’da düzenlenen töreni ise başarılı oyuncular Alec Baldwin ve Steve Martin sunmuştu.

Çiçekli pozlar
Rihanna, GQ dergisinin ıngiltere edisyonun kapak kızı oldu. Derginin 2011 sayısı için objektif karşısına geçen 22 yaşındaki şarkıcı, çiçekler içerisinde birbirinden seksi pozlar verdi.

Annesiyle geziyor
Geçtiğimiz hafta 18’inci doğum günü partisinde Avan Jogia ile samimi bir şekilde objektiflere yakalanan Miley Cyrus, artık annesiyle geziyor. Doğum günü partisinden sonra Jogia ile tekrar görüntülemeyen Cyrus, önceki gün annesi Tish Cyrus’la kuaför salonuna girerken objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

Spor salonu açtı
Dünyaca ünlü yıldız Madonna, Meksika’da “Hard Candy” adlı ilk spor salonunu açtı. Salona son albümünün ismini veren yıldız, salonun duvarlarını ise kendi posterleriyle kaplattı.

Son kapak Alessandra
Victoria’s Secret mankenlerinden Alessandra Ambrosio, Vogue Meksika’ya kapak oldu. Yılın son sayısı 2010 Aralık baskısında yer alan 29 yaşındaki Brezilyalı model, mavi elbisesiyle göz doldurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!