Annemin yaşaması mucize

Güncelleme Tarihi:

Annemin yaşaması mucize
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2009 01:03

Geçen hafta perşembe günü Türkan Uzel’in yalısında verdiği davette Uzel’in kurt köpeği tarafından ısırılan Cana Sialom, dün hastaneden taburcu olabildi.

Haberin Devamı

Sekiz gün boyunca hastanede tedavi altında tutulan Sialom’un kızı Selin Billi, “Doktorun başarısı sonucu annem şu an hayatta. Allah annemizi bize bağışladı” dedi.

GEÇTİĞİMİZ hafta Türkan Uzel’in davetine katılan Cana Sialom, davet için gittiği bahçeye girdiğinde Türkan Uzel’in köpeği tarafından saldırıya uğradı. Köpek Cana Sialom’u karın, kol ve kafasının arkasından ısırarak büyük yaralara neden oldu. Şoförü tarafından saldırgan köpeğin elinden son anda kurtarılan Sialom, hemen Amerikan Hastanesi’ne götürüldü. Burada Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mahmut Berkman tarafından ameliyata alınan Sialom’un ameliyatı 2 saat sürdü.

Allah bize bağışladı

 Kafasına dikiş atabilmek için saçı kazınan Sialom, sekiz gün sonra, dün hastaneden taburcu olabildi.
Hastaneye ilk geldiği gün tanınmayacak halde olan Sialom’un, sırt, bel ve bacaklarındaki yaraları iyileşme sürecine girdi. Ancak kafasındaki dikişler henüz alınmadı. Çok üzücü bir olay yaşadıklarını belirten Sialom’un kızı Selin Billi, yaşananlarla ilgili şunları söyledi: “Çok üzücü bir olay. Keşke yaşanmasaydı. Annemin kol, karın ve özellikle kafasına aldığı yaralar çok ciddiydi. Ama doktorumuz Mahmut Berkman’ın başarısı sonucunda annemiz şu an hayatta ve yanımızda. Doktorumuzun söylediğine göre kafasının arkasından aldığı yara oldukça büyüktü. Zaten annemi ilk gördüğümde tanınmaz bir haldeydi. Allah annemizi bize bağışladı. Türkan Uzel’den şikâyetçi olmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Çünkü Türkan Hanım, sekiz gün boyunca hastanede annemin başından hiç ayrılmadı. Annem ve Türkan Hanım çok eski dostlardır. Bu olay her iki tarafı da çok üzdü.”

Köpek hâlâ evde

Haberin Devamı

Türkan Uzel’in Cana Sialom’a saldıran köpeği hâlâ evin bahçesinde tutuluyor. Uzel, yaşananlarla ilgili açıklama yapmayacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!