Anneler ve çocukları buluştu

Güncelleme Tarihi:

Anneler ve çocukları buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2009 00:00

8-9-10 Mayıs tarihleri arasında Bebek Türkan Sabancı Parkı'nda anneler ve çocukları keyifli, rengârenk ve coşkulu bir şenlik yaşadı. "Anneyiz.biz" şenliğinde çocuklar hem Anneler Günü'nü kutladı hem de eğlenceli saatler geçirdi.

Haberin Devamı

Bebek'teki Türkan Sabancı Parkı'ndaki "Anneyiz.Biz Şenliği" boyunca aile üyeleri hep birlikte kaliteli zaman geçirmenin zevkine vardı, çocuklar ebeveynleri ile birlikte üretmenin, izlemenin, etkinliklere katılmanın heyecanını yaşadı. Konserler, animasyonlar, tahta bacaklar, palyaçolar, çocuklar için ebru, kil, sihirli boya, parmak boyası, atölyeler, anne babalar için anne baba olmak, çocuk psikolojisi, eğitimi, beslenme ve ilkyardım gibi konulardaki seminerler, söyleşilerle dolu dolu geçen şenlik, magazin ve sosyete dünyasından ünlü isimleri de ağırladı. Türkan Sabancı da parktaki şenliği ziyaret ederek, çocukların yaptığı aktiviteleri izledi.

Türkan Sabancı'ya Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Ayfer Toprak ve Feryal Gülman'da eşlik etti. Anneyiz.biz Şenliği'ni ziyaret edenler arasında Pınar Altuğ ve kızı Su, Suzan Toplusoy ve kızı Zehra ile Sinem Güven ve kızı
Defne de vardı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!