Anneler için web siteleri

Güncelleme Tarihi:

Anneler için web siteleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2006 00:00

Anneler ve anne adayları artık internetin kolaylıklarını kullanıyorlar. İnternette annelerin kendileri ve bebeklerinin sağlığı hakkında bilgi sahibi olabilecekleri, forumlara katılıp tartışabilecekleri ve alışveriş yapabilecekleri pek çok site var. Bu sitelerde ayrıca çocuklara rahat isim seçebilmek için yöntemler, en moda çocuk kıyafetleri ve doktorlardan yardım alınabilecek bölümler de bulunuyor. İşte anne, kadın ve bebeklerle ilgili internet siteleri.

www.annecocuk.com: Site içinde, anneler ve kadınları ilgilendiren en son haberler, çocuklarınızın resmini koyabileceğiniz çocuklarımız bölümü ve birçok konuda siteye üye olanlarla konuşabileceğiniz forum köşesi bulunuyor. Ayrıca ücret ödemeden çocuk klübü üyeliği de gerçekleştirilebiliyor.

www.annelerkulubu.com: Sitede hafta hafta gebelik dönemi ile ilgili bilgiler yer alıyor. Ayrıca site içinde eğlenme öğrenme kanalına tıklayarak cinsiyet tahmini, bebek isimleri ve duvar kağıtlarına ulaşabiliniyor. Tıbbi bilgiler kanalından gebelikle ilgili bilgiler öğreniliyor. Ayrıca anneler kulübüne üye olarak annelerle ilgili aktivitelere katılmak ve diğer annelerle sohbet odasında konuşmak da mümkün.

www.anneyiz.biz: Sitede aile, bebek, çocuk, sağlıklı yaşam ve cinsellikle ilgili bilgilere ulaşmak mümkün. Çocuklar için yemek tariflerinin yanı sıra tatlı ve salata tarifleri de sitenin dikkat çeken bölümleri arasında. Ayrıca site içinde diğer annelerin tuttukları bloglar okunup , sitenin yazarlarından annelikle ilgili tüyolar alınabilir. Çocuklar için oluşturulan oyun gruplarının programları da sitede var.

www.e-kolay.net/kadin: Sitede aşk, evlilik, dekor, sağlık ve moda gibi pek çok konuda bilgi yer alıyor. Mahmure kulüp bölümünde, Pakize Suda ve Füsun Önal’ın kadınlarla ilgi yazılarına ulaşılıyor. Ayrıca kadının köşesi bölümünde, sanatçılarla yapılan söyleşileri ve magazin yazılarını okuyup, sitenin düzenlediği promosyonları da takip edebiliyorsunuz.

www.elitkadin.com: Sitede kadınlar için makyaj, cilt bakımı, moda ve egzersiz gibi konularda pek çok bilgiye ulaşılıyor. Anne ve çocuk bölümünde "hamile miyim" veya "bebeğiniz neler yapabilir?" gibi pek çok sorunun cevapları bulunuyor. Bebek isimleri bölümden bebeğinize isim seçip pratik bilgiler bölümünden ev işleriyle ilgili püf noktaları da öğrenebilirsiniz.

www.kadinportal.com: Site , evliliğinizi kurtarın, erkekleri anlama kılavuzu ve evliliğin düşmanları gibi kadınlarla ilgili pek çok konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Ayrıca moda, makyaj, diyet ve sağlık gibi konularda da size yardımcı olacak bölümlere sahip.

www.kadinhastaliklarivedogum.com: Sitede göze çarpan en önemli özellik tartışma forumları. Burada aklınıza takılan veya paylaşmak istediğiniz pek çok konu diğer ziyaretçilerle paylaşılıyor. Ayrıca doğum ve gebelik ile ilgili pek çok bilgi de sitede bulunuyor. Sitedeki online randevu bölümü sayesinde üye olan ziyaretçiler doktorların uygun zamanlarını görerek internet üzerinden muayane randevusu alabiliyor. Aklınıza takılan sağlık sorularını da site içinden doktora mesaj atarak ulaştırılabiliyorsunuz.

www.kadin.superonline.com: Site, güzellik, sağlık, anne ve çocuklarla ilgili haberleri içeriyor. Ayrıca kadınlarla ilgili güncel haberlere de ulaşılıyor.

3http://kadin.net.tr: Sitede sağlık haberleri , yemek tarifleri, kültür sanat haberleri ve anne çocuk haberleri bulunuyor. Bu haberlerle ilgili yorumlarda yorum ekle bölümünden yapılabiliyor. Sitedeki konu başlıkları da dikkat çekiyor. Örneğin, kültür sanat bölümünün ismi Mona Lisa, yemek tarifleri bölümünün ismi de göz kararı .

www.bebek.com: Sitede annelik ve bebeklerle ilgili bir çok bilgiyi bulmak mümkün. Size özel bölümünde, aylara göre bebek bakımı bilgileri, doğum bilgileri, Anneler Günü hediyelik alternatifleri bulunuyor. Ayrıca üye olarak foto bebek bölümüne bebeğinizle birlikte kendi fotoğrafınızı da koyabiliyorsunuz. Köşe yazarları ve uzmanların yorumları sayesinde güncel bilgilere de sahip olunuyor. İsim bank bölümü sayesinde bebeğinize isim seçip beğendiğiniz isimleri sevdiklerinize tavsiye ediyorsunuz.

www.e-hamile.com: Sitede hamile olan kadınlar için pek çok alışveriş alternatifi bulunuyor. Üye olarak bu ürünleri kredi kartıyla alıp, ürün sipariş bölümünden aldığınız ürünlerin takibini yapabiliyorsunuz.

www.minikeller.com: Sitede doğum kontrolü, emzirme, bebek gelişimi gibi pek çok konuda bilgi veriliyor. Ayrıca bebek odası hazırlayacaklar için seçenekler ve bebeğinize isim beğenmeniz için isim bankası bölümü de bulunuyor.

www.bebekveanne.com: Sitede bebek bakımıyla ilgili hemen hemen her konuyu bulmak mümkün. Üye olarak forumlara katıldığınız gibi bebeğinizin resmini de sitede sergileyebilirsiniz. Alışveriş bölümü ve bebek bakımı kitaplarının bulunduğu bölümden çocuğunuz için alışveriş yapabilir, ikinci el alışveriş bölümünden daha uygun fiyatlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

www.maksimum.com/kadın: Site içinde moda, güzellik, evlilik, hamilelik, bebek bakımıyla ilgili pratik hesap bölümleri yer alıyor. Sitenin ilgi çeken özelliklerinden biri bebeğinizin fotoğrafıyla süper bebek yarışmasına katılıp fotoğraf dereceye girerse hediyeler kazanabilmeniz.

www.annelergrubu.com: Sitede bebekler için yiyecek tarifleri, anne adaylarına tavsiyeler ve doğum hikayeleri gibi bilgi veren bölümler yer alıyor. Ayrıca ikinci el alışveriş bölümü ihtiyacınız olan bir ürünü daha uygun fiyata almanıza imkan sağlıyor. Eğer çocuğunuza masal okumak istiyorsanız masallar bölümünde dünya edebiyatının en iyi çocuk masallarına ulaşmak da mümkün.

www.babyturk.com: Sitede bebeklerle ilgili haberler, söyleşi ve öneriler bulunuyor. Ayrıca jinekolog ve pediatri doktorlarına sorularınızı yöneltip cevap almanız da mümkün.

www.bebekmarket.com: Site, bebek arabasından mama sandalyesine, bebek bezlerinden bakım ürünlerine kadar pek çok seçeneğe internet üzerinden ulaşmanızı sağlıyor. Üstelik 70 YTL ve üzerine kargo servisi de bedava.

www.cicibebe.net: Sitede kadın sağlığı, çocuk sağlığı, gebelik bakımı ve bebek bakımıyla ilgili bilgiler yer alıyor. Ayrıca köşe yazarları sağlık konularında annelere yardımcı oluyor. Önemli telefonların yer aldığı bölüm ve bebek magazin de sitenin dikkat çekenlerinden.

www.bebish.com: Site mama ürünlerinden bebek arabalarına, telsizlerden giyim ürünlerine kadar pek çok şeye daha uygun fiyata ulaşmayı sağlıyor. Ayrıca site içinde en çok satılan ürünleri takip edip yeni eklenen ürünleri de inceleyebiliyorsunuz.

www.ailem.com: Site içinde diyet, sağlık ve cinsellikle ilgili pek çok bilgiye ulaşılıyor. Sitenin köşe yazarlarından sağlık bilgilerini daha detaylı öğreniyorsunuz. Test ve hesap bölümünde de merak edilen soruların cevaplarına daha eğlenceli bir şekilde ulaşılıyor. Örneğin sağlıklı besleniyor musunuz, normal kiloda mısınız, gibi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!