AnneciÄŸim, makyaj istemiyorum

Güncelleme Tarihi:

AnneciÄŸim, makyaj istemiyorum
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 21, 2008 09:38

ABD'nin Miami kentinde geleneksel olarak düzenlenen Mercedes Benz Moda Haftası'nda, yetişkin mankenlerin yanısıra çocuklar da podyuma çıktı.

Haberin Devamı

PODYUMA HAZIRLIK ZOR OLDU

Gerek kazancı, gerekse sağladığı popülerlik açısından ailelerin çocukları için çekici bulduğu mankenlik ve modelliğin minikler üzerindeki olumsuz etkisi de defilenin podyum arkasında ortaya çıktı.

Mayo defilesinde görev alan 3 yaşındaki Emerson Kader, podyuma çıkmadan önce makyajı yapılırken önce ne olduğunu anlayamayıp korktu sonra da haykırarak ağlamaya başladı.

Annesi onu kucağına alıp sakinleştirmeye çalışırken makyöz de minik kızın gözlerine, tanıtacağı mayoya uygun renkte göz kalemi sürmeye çalıştı.

Emerson dışındaki minik mankenlerin başlangıçta kalabalıktan ve atmosferden tedirgin olduğu, ilerleyen dakikalarda alkışlardan da cesaret alıp podyumda daha rahat yürüdüğü görüldü.

Emerson ise yaşı küçük olduğu ve neler olur bittiğini tam olarak kavrayamadığı için uzun süre sakinleştirilemedi. O da daha sonra ikna edildi ve podyuma çıkıp görevini tamamladı.

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!