Anne mankenler

Güncelleme Tarihi:

Anne mankenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Podyumların ünlü modelleri arasında hamile kalma modası başladı.

Moda dünyasının ünlü mankenlerinden Cindy Crawford, Helena Christensen ve Linda Evangelista 1999 yazına hamile girince, kadınlar anne olmayı ne kadar istediklerini farkettiler.

Sanki bu yaz hamilelik kadınlar arasında çok moda... Evli kadınlar da bekarlar da anne olmak için sabırsızlanıyorlar. Bu moda nereden mi çıktı? Hiç şüphesiz podyumlardan...

Cindy Crawford, eşi Rande Garbe'yle mutluluğunu perçinlemek için anne olmak istediğini söylemişti. Ünlü manken bir kız çocuk dünyaya getirince, herkes moda dünyasının en kıdemli mankenini kıskandı. Öncelikle Cindy Crawford'un eski kocası Richard Gere birdenbire çocuklara merak sardı. Ünlü aktör ve budist sevgilisi, yedi ay sonra bir çocuklarının dünyaya geleceğini ilan ettiler.

Cindy Crawford, hamile kalan tek manken değildi. Helena Christensen ve Linda Evangelista da anne olmak uğruna aylarca podyumlardan uzak kalmayı göze aldılar. Güzel anne adaylarının doğumdan sonra podyumlara dönüp dönmeyecekleri konusunda bir yorumda bulunmak mümkün değil.

Linda Evangelista: Altı çocuk istiyor

Linda Evangelista, yıllardan beri bebek özlemini dile getiriyordu. Bir manken için hamile kalmak bir bakıma mesleği bırakmakla aynı anlama gelebilirdi. Fakat Linda Evangelista, 30 yaşını geçtikten sonra anne olmak uğruna podyumlardan ayrılmayı göze aldı. Ünlü manken geçen yaz St. Tropez'de tanıştığı ünlü futbolcu Fabien Barthez ile tanışmıştı. Kısa süre sonra birbirlerine aşık olduklarını anladılar. Bir bebekleri olacağı haberini aldıkları zaman da çok sevindiler.

Linda Evangelista, çocuğunu iyi yetiştirmek için elinden geleni yapacağını ve bir daha podyumlara dönmeyeceğini söylüyor. Çocuğunu dadılarına emanet etmeye niyeti yok. Üstelik Linda Evangelista tek çocukla da yetinmeyip; ‘‘Tanrı izin verirse, altı çocuğumun olmasını isterim’’ diyor.

Helena Christensen: Düşleri gerçek oldu

Perulu bir anne ile Danimarkalı bir babadan dünyaya gelen Helena Christensen, mankenliği bırakmayı çoktan aklına koymuştu. 30 yaşındaki ünlü manken fotoğrafçılık yapmayı tasarlıyordu. Ancak insanı hayatta ne gibi sürprizlerin beklediğini önceden kestirmek güç... Helena Christensen de fotoğrafçı olmaya hazırlanırken hamile kaldığını öğrendi. Böylece fotoğrafçılıkla ilgili tasarılarını bir süre ertelemek zorunda kaldı.

30 yaşındaki ünlü manken, hamile kalmaktan son derece memnundu. Fotoğrafçılığı ilerde de deneyebilirdi.

Helena Christensen'in doğacak çocuğunun babası Norman Reedus da eski bir manken. O da bir süre önce aktörlükte şansını denemek istedi. Norman Reedus, şu sıralar Hollywood'da parlak bir gelecek vadeden bir oyuncu. Helena Christensen, tek çocukla yetinmeyeceğini belirtiyor. Manken anne adayı, doğumdan önce ‘‘Evimden çocuk seslerinin hiç eksik olmamasını istiyorum. Çok çocuklu bir aileye sahip olmak beni mutlu edecek.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!