Anne 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 09:22

Ekranların yeni yapımlarından Anne dizisinin 2. bölümünde yine duygu yüklü sahneler ön plana çıktı. Küçük Melek'in annesine yönelik sözleri Anne dizisi izleyicilerinin kalplerine dokundu. Zeynep, Melek'le beraber İstanbul'a geldi. Zeynep, yıllar önce kendisini terk eden annesine farkında olmadan da olsa onsuzken neler yaşadığını anlattı. Özellikle bu sahneler Anne dizisinin 2. bölümüne damga vuran anlar oldu. Peki, Anne dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Anne dizisinin yayınlanan son bölümü yine duygu seli yaşattı. İstanbul'a adım attıklarından itibaren art ardına terslikler yaşayan Melek ve Zeynep'in mücadelesi dizinin takipçilerini etkiledi. Kendisi de evlatlık olan Zeynep'in Gönül'e anlattıkları ise ekrana kilitleyen diğer sahnelerden biri oldu. Duygusal senaryo örgüsüyle sosyal medyaya da konu olan Anne dizisinin 3. bölüm fragmanı da şimdiden merak edilir oldu. Peki son bölümü şaşırtıcı biten Anne dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Salı günleri ekrana gelen dizinin yeni fragmanının kısa süre içerisinde yeniden yayınlanması bekleniyor.

Her şeyi geride bırakan Zeynep ve Melek, İstanbul’a geldiklerinde hiçbir şeyin sandıkları kadar kolay olmadığı gerçeğiyle acı bir şekilde yüzleşti. Üstelik yıllar önce öz annesi tarafından terk edilen Zeynep, karşılaşacağı manzaradan habersizdi. Karşılaşmanın bir kısmının verildiği Anne 2. bölüm fragmanı ile merak dozunu arttırdı. Cezaevinden çıkar çıkmaz Cahide’nin peşine düşen Gönül, farkında olmadan Zeynep ve Melek’in sırrına doğru yuvarlanmaktadır. İstanbul’a gider gitmez hayal kırıklığı yaşayan Zeynep, Melek için Gönül’den tavsiyeler aldı ve bu tavsiyeler ışığında Melek’i ailesinin yanına geri götürmeye karar verdi. Ancak hayat yine onun planladığının tersine aktı ve karşılaştıkları büyük tehlike dengeleri değiştirdi. Melek ve Zeynep’in ortak sırlarını koruyup koruyamayacağı ilerleyen bölümlerde netleşecek!

Haberin Devamı

Anne 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı

ANNE KONUSU

Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Gonca Vuslateri, Gülenay Kalkan, Berkay Ateş, Can Nergis, Alize Gördüm, Ahsen Eroğlu ve Umur Yiğit'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Anne dizisi, farklı hayatlar yaşarken bir anda yolları kesişen Melek ve Zeynep'in duygu yüklü öyküsünü anlatıyor. İçerisinde bulunduğu zor şartlara rağmen küçücük dünyasında mutlu olan Melek ve küçük yaşta annesi tarafından terk edilen Zeynep’in yolları bir okulda kesişir. Melek’in annesi Şule, gece hayatında çalışmaktadır ve sevgilisinin Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmamaktadır. Ancak okuldaki bir öğretmenin durumu fark etmesi, başlarda ilgisiz davranan Zeynep'i de etkiler. Öğretmenlerin aileyi araştırması Şule ve Cengiz’,in panik yaşamasına neden olur. Bir akşam geç saate Melek’i sokakta bulan Zeynep, onu yanına alır. O gece aralarında özel bir bağ oluşan ikili, birkaç gün sonra yaşanan talihsiz olay ardından dönüşü olmayan bir yola çıkarlar. Anne-kız rolü yapmak zorunda kalan Zeynep ve Melek başlarına geleceklerden habersizdir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!