Anastacia cesur çıktı

Güncelleme Tarihi:

Anastacia cesur çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2010 01:00

Jennifer Lopez ve Julio Iglesias’ın Kıbrıs’ta konser vermesini engelleyen Rum lobisi, Cratos Premium Otel’de sahneye çıkacak Amerikalı şarkıcı Anastacia’yı caydıramadı.

Haberin Devamı

KKTC’deki Cratos Premium Otel’in geçtiğimiz temmuz ayında gerçekleşen açılışında Jennifer Lopez’in sahneye çıkacağı söylenmiş, ancak Rum lobisinin baskısı nedeniyle Lopez konseri iptal etmişti. 16 Ekim’de Girne Merit Crystal Cove Otel’de konser vermesi planlanan Julio Iglesias da baskılar yüzünden sahneye çıkmama kararı almıştı. Rumlar, benzer bir baskıyı 25 Eylül’de Cratos Premium Otel’de sahneye çıkmak için anlaşma yapan Amerikalı şarkıcı Anastacia’ya da uygulamıştı. Konseri iptal eden Anastacia, Cratos Premium Otel’in sahibi Murat Bozoğlu’nun girişimleriyle 13 Kasım’da otelde sahneye çıkmayı bu kez kabul etti. Bozoğlu, “Anastacia, otelimizde 25 Eylül’de sahneye çıkacaktı. Ancak 23 Eylül’deki Yunanistan konseri sırasında aldığı tepkiler üzerine konseri iptal etti. Şahsi gayretlerim sonucunda yeniden sözleşme imzaladık ve konser tarihini 13 Kasım olarak belirledik” dedi. Bozoğlu, Anastacia’nın 10 Kasım’da İstanbul’a geleceğini, ünlü sanatçıya iki gün boyunca şehri gezdireceğini ve ardından birlikte Kıbrıs’a geçeceklerini belirtti.

Haberin Devamı

Murat Bozoğlu, Anastacia’nın bu kez konsere çıkacağını söyledi. 2005’te 20 milyondan fazla albüm satışına ulaşan Amerikalı şarkıcı, 13 Kasım’da Kıbrıs’taki Cratos’ta sahneye çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!