Altın Kelebek sahiplerini buluyor

Güncelleme Tarihi:

Altın Kelebek sahiplerini buluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2011 11:07

Hürriyet’in gelenekselleşen Altın Kelebek ödül töreninin 38’ncisi, bu sene 13 Haziran 2011 Pazartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Haberin Devamı

2010-2011 sezonunun TV ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği gecenin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk ve Ayşe Arman üstlenecek.

Gecede Hadise,  Atiye, Sibel Can ve sürpriz isimler sahne alacak. Törende ayrıca Beyaz’ın skeçleri, performanslar ve sürpriz ödül kategorileri olacak.

Star TV’nin saat 20.00’den itibaren canlı olarak yayınlayacağı törende kırmızı halıda Hürriyet yazarları Cengiz Semercioğlu, Melis Alphan, Ömür Gedik, Onur Baştürk ve magazin dünyasının önemli isimleri konuklarla röportajlar yapıp kıyafetleri yorumlayacaklar.

Gecede, 2010-2011 sezonunun Televizyon dalında En İyi Kadın ve En İyi Erkek Sunucusu ile En İyi Kadın Haber Sunucusu ve En iyi Erkek Haber Sunucusu ödülleri verilecek. Yine Televizyon dalında En İyi Haber Programı, En İyi Yerli Dizi, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu ile Komedi dizisi dalında En İyi Kadın Ve Erkek Dizi Oyuncusu da Altın Kelebek ödülüne hak kazanacak.  Ayrıca gecede En İyi Yarışma, Talk Show, Spor Programı, Magazin ve Güncel Kültür Sanat Programları ödülleri de verilecek.

Haberin Devamı

Geçen yıl İbrahim Tatlıses, Beren Saat, Kenan İmirzalıoğlu, Ebru Gündeş, Acun Ilıcalı, Demet Evgar, Rıdvan Dilmen, Candan Erçetin, Yalın gibi ünlü isimlerin sahip olduğu Altın Kelebek ödülleri bu yıl Müzik dalında, En İyi Türk Halk Müziği Kadın ve Erkek Solisti, En İyi Pop Müzik Kadın ve Erkek Solisti ile Türk Sanat Müziği, Fantezi Müzik Erkek Solisti dallarında sahiplerini bulacak. Gecede En İyi Çıkış Yapan Solist ve En İyi Klip Altın Kelebeğe kavuşacak.

Özel Ödüllerin de verileceği gecede Yılın En İyi Şarkısı da ödüllendirilecek.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!