Alman model ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Alman model ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 09:23

Servet Çetin, Alessandra Alores’le güneşlenirken objektiflere yakalandı.

Haberin Devamı

 Futbolcu Servet Çetin, önceki gün Çeşme’de, adının aşk dedikodularına karıştığı Alman model Alessandra Alores’le güneşlenirken objektiflere yakalandı. Çetin, Alores’le samimi fotoğrafları yayınlanınca, “Aşk yok, sadece arkadaşız” demişti.

-------------       

 Yağla beni         

* Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, kız arkadaşı ile deniz keyfi yaptı. Bodrum Mavi Beach’te güneşlenen Çetin, kız arkadaşına güneş yağı sürdü.

--------------

Kim bu güzel 

* Vittoria Dream Club’ın üçüncü sezon açılışına katılan ünlü futbolcu Tuncay Şanlı,
sarışın bir güzelle mekanın fotoğrafçısına poz verdi. Meçhul güzelin, Şanlı’nın yeni sevgilisi olduğu söyleniyor.

-------------

Bodrum’a ünlü yağdı  

spot
----
Yaz geldi, tatilciler güneye akın etti. Ünlülerin çoğu da tercihini gözde tatil beldesi Bodrum’dan yana kullandı. İşte geride bıraktığımız hafta sonunu Bodrum sahillerinde geçiren o isimler... Cenker TEZEL

Haberin Devamı

yazı
----
* Geçtiğimiz yıllarda Bodrum’da dalış yaparken vurgun yiyen Ahmet Bayer, deniz sevdasından vazgeçemiyor. Ünlü işadamı hafta sonu ailesiyle tekne turunda objektife takıldı. Bayer, lüks teknesiyle hız denemesi yaptı.
* Halis Toprak’ın büyük kızı Ayfer Toprak, işletmeci sevgilisi Cengiz Karavan’la geçtiğimiz ay Paris’te evlenmişti. Eşiyle Bodrum’da tatil yapan Toprak, yakında Türkiye’de de bir düğün yapacaklarını söyledi.
* Koç Holding CEO’su Bülent Bulgurlu, eşi Vera Bulgurlu ile Divan Otel’de tatil yapıyor. Çift önceki gün otelin iskelesinde kahvaltı yaparken objektife yansıdı.
* Torba’daki La Boutique Alkoçlar otelinin sahipleri Gülşah-Ender Alkoçlar çifti, objektiflere mutluluk pozu verdi.
* Gölköy’deki Bianca Beach’i Gümbet’teki Virgin Otel’e taşıyan Figen Doğusoy, yakın dostu Tuğba Peksayar’a yeni mekânını gezdirdi. Doğusoy, işletmecisi Emre Ergani ile büyük bir açılış planladıkları söyledi.
* Güneri Civaoğlu’nun Kuum Otel’in sahilinde düzenlediği “Sevdiğim Lezzetlerle Yaza Merhaba Partisi”, iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Civaoğlu’nun konuklarını Kuum Otel’in işletmecileri Oğur Tuncel, oğlu Orkun Tuncel ve otel müdürü Cenk Baysan’la karşıladığı partiye Ali Şen, Mehmet Cansun, Nazlı Ilıcak, İlhan Şeşen, Zeynel Zorlu, Uğur Ergun, Güngör Uras, Zeynel Abidin Erdem, Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre de katıldı.
* Cenk Eren, My Pavyon’daki eğlenceyi Bodrum’a taşıdı. Emre Ergani’nin yeni oteli Club Virgin’de açılan My Pavyon’un işletmeciliğini yine Sabi Totah ve Ali Sayar üstlendi. Mekânın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen açılışına İlgi Gövsa, İpek Tanrıyar, Figen Doğusoy, Işıl Sarraf gibi ünlü isimler katıldı.
* Ali Ağaoğlu, sevgilisi Petek Ertüre ile Kuum Otel’in iskelesinde güneşlenirken görüntülendi.

Haberin Devamı

Oyuncu Şebnem Özinal ile işletmeci Şefik Öztek, evlendikten sonra daha mütevazı bir yaşamı tercih etti. Bodrum’a yerleşen çift, şimdi 1,5 yaşındaki kızları Ayşe ile burada sakin bir hayat sürdürüyor.

----------------    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!