Alışveriş merkezleri de bayramı kutluyor

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş merkezleri de bayramı kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2009 00:00

Alışveriş merkezleri çok uzun zamandır sadece alışveriş değil, aynı zamanda yaşam merkezleri. O nedenle bayram tatilinde şehirde kalanlara eğlenceli vakit geçirmek için iyi birer alternatif oluşturuyorlar. Pek çoğunda hem bayrama, hem de okul alışverişine yönelik fırsatlar ve programlar var.

UZAY MACERASI

İstanbul Levent’te bulunan Kanyon’un Kids On The Moon Uzay Üssü etkinliği, Şeker Bayramı’nda da 11.00-19.00 arasında devam ediyor. Kanyon aktivite alanındaki etkinlikte, içi uzay ve uzay mekiği paneli görüntüsü ile dekore edilmiş modülün girişinde çocuklar görevliler tarafından karşılanacak ve her biri mini uzay kıyafetleri giyerek uzay macerasına adım atacak. Uzay oluşumu, dünya ve güneş sistemi hakkında bilgi sahibi olacak; orijinal astronot giysileri ve başlığı giyerek modülün içerisinde Ay yüzeyinde yürüme şansını yakalayacaklar. Modülde aynı zamanda “Ay’da ufak sıçramalar”, “küçük Ay taşları arayışı” gibi aktiviteler de gerçekleştirilecek.

HAMİLELERE ÖZEL DERS

İstanbul’un Etiler semtinde bulunan Mohini Aile ve Çocuk Yaşam Merkezi’nde bayram süresince özel kampanyalar var. Ayrıca, sihirbaz, karikatürist, yüz boyama, balon şekillendirme, Hacivat-Karagöz gösterisi, kukla tiyatrosu, ağızda patlayan baloncuklar atölye çalışması, roket yapımı atölye çalışması, 7 dakikada dondurma yapımı atölye çalışması ve Mohini atölyelerinin diğer özel aktiviteleri olacak. Uçurtma kursu, kukla yapımı kursu, yoga & pilates dersleri ve satranç kurslarının yanı sıra anne adaylarının ilgiyle takip ettiği “Mustela ile Bebeğim Olacak” seminerleri de devam ediyor.

TAZMANYA CANAVARI GELİYOR

Bursa Korupark Alışveriş Merkezi içindeki Dolphinpark’ta yunuslarla eğlenebilir, Smart Play çocuk oyun ve eğlence merkezinde oyun keyfi yapabilir, Speed Park’ta go kart heyecanı yaşayabilir ve Cinetech Sinemaları’nda vizyon filmlerini izleyebilirsiniz. Ayrıca 28 Eylül’e kadar Warner Bros’un ünlü Looney Tunes karakterleri Tweety, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı etkinlik alanında çocuklar ile birlikte eğlenecek, oyunlar oynayacak.

MERCEDES KAZANIN

İstanbul Kozyatağı’ndaki Palladium Alışveriş Merkezi, ön cephesinde yer alan yeşil alanı ve gün ışığından maksimum faydalanmayı sağlayan dev cam küresi ile bayramda keyifli vakit geçirmek isteyenler için uygun bir mekân.
Palladium 1. yaş günü kutlamaları nedeniyle de 4 Ekim’e kadar devam edecek kampanyası kapsamında en az 100 liralık alışveriş yapan ziyaretçilerinden 1 kişiye 2010 Model Mercedes C 180 K, 3 çifte 7 gece 8 gün Barcelona ve Batı Akdeniz Cruise turu kazanma şansı sağlıyor. Ayrıca ziyaretçilerden 10 çift, 1. sınıf bir gemide akşam yemeği, 1 kişi Apple Z0F7Q notebook, 1 kişi LCD 120 ekran LG TV ve 2 kişi de LG ses sistemi kazanabilecek.

GELENEKSEL TATLAR

Kenton, bayramda geleneksel Türk tatlılarını tercih edenler için revani, kazandibi, keşkül ve sakızlı muhallebi gibi farklı seçenekler sunuyor. Basit birkaç malzeme eklenip 35-40 dakikada sonunda ikrama hazır hale gelen tatlıların üzerini fındık, fıstık, hindistanceviziyle süsleyebilirsiniz.

İNDİRİMLİ BAYRAMLIK

Bayramda yeni sezondan alışveriş yapmak istiyorsanız, tüm alışveriş tutarınızın yüzde 25’i değerinde “al-kazan” hediye çeki fırsatı sunan Atalar Mağazaları’na gidebilirsiniz. Yeni sezon ürünleri arasında bayram için hazırlanan taş ve payet işlemeli, zincir aksesuvarları kombinasyonlar, özel dokuma kumaşlar, saten, ipek bluzlar, trikolar, fuşya, dore ve lame ile aydınlatılmış elbiseler var.

ÇİKOLATA SÜRPRİZİ

Özsüt’ten artık çikolota da alabilirsiniz. Klasik madlen çikolataların bulunduğu Madlen ile özel el yapımı çikolatalardan oluşan Special, Özsüt’ün yeni çikolata markaları. Madlen çikolataların, sütlü, bitter ve fildişi, Special çikolataların ise badem, fındık, fıstık gibi 7 farklı çeşidi var. Özsüt Madlen çikolata 55, Özsüt Special çikolata ise 90 lira.

MARKETTE DE İNDİRİM

DiaSA’larda bayrama özel hazırlanan kampanya ile cazip fiyatlarla alışveriş yapabilir, şeker, lokum, çikolata, bademşekeri gibi bayram ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Kampanya 24 Eylül’e kadar geçerli olacak. 520 gr Dulcis Bayram Çikolatası 6.99 lira.

HEDİYE ÇEKİ FIRSATI

İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan Profilo Alışveriş Merkezi’nde bayram için sihirbazlardan ateş yutan jonglörlere, Trio Müzik Grubu’ndan piyano dinletilerine, ipli kuklalardan palyaçolara kadar çeşitli gösteriler, konserler ve eğlenceler düzenleniyor.
Ayrıca çocuklar için her gün ücretsiz macun ve şerbet ikramı, yüz boyama ve sosis balon etkinlikleri yapılacak. Bayrama özel indirimler, kampanyalar, uzun vadeli taksit oranları ve hediye çeki uygulamaları da var.

SÜRPRİZ HEDİYELER

İstanbul Pendik’te bulunan Neomarin Alışveriş Merkezi’nde bayram için illüzyonist, jonklör gösterisi, Kinder disco ve maskotlarla eğlence, animasyon, yüz boyama gibi çocukların ilgisini çekecek etkinlikler var. Merkezde 22 Eylül’e kadar şanslı ziyaretçiler sürpriz hediyeler kazanabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!