Ali Taran'ın Yeni Sevgilisi Kim?

Güncelleme Tarihi:

Ali Taranın Yeni Sevgilisi Kim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 11:29

Magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren ünlü reklamcı Ali Taran, Kanyon'da yeni sevgilisi ile el ele görüntülendi. Adının Beyza olduğu söylenen kadın Ali Taran ile evlilik yolunda ilerliyor. Peki; Ali Taran evlenecek mi? Ali Taran kimdir?, Ali Taran'ın sevgilisi kimdir? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ayşe Özyılmazel ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen ve bir süre adından söz ettiren Ali Taran, yeni sevgilisi Beyza Karaoğlan ile bir alışveriş merkezinde el ele görüntülendi. Ali Taran, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları da tüm ısrarlara rağmen yanıtsız bıraktı.

Şu sıralar yapımcılığını Acın Ilıcalı ve sunuculuğunu Eser Yenenler’in üstlendiği “Yetenek Sizsiniz” yarışma programında jüri üyeliği yapan Ali Taran, Ayşe Özyılmazel ile yaşadığı sansasyonel aşk haberlerinden uzun bir süre sonra ilk kez yeni sevgilisiyle bir alışveriş merkezinde el ele görüntülendi. Muhabirlerin ısrarla kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bırakan Ali Taran magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen reklamcı, yeni sevgilisiyle el ele görüntülendiği alışveriş merkezinde muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları da tüm ısrarlara rağmen yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

Ali Taranın Yeni Sevgilisi Kim

Ali Taran Kimdir?

Ali Taran, 1952 yılında Lüleburgaz Kepirtepe’de dünyaya geldi. Bedia Taran ve Selahattin Taran’ın iki oğlundan biridir. Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü’ndeki öğrenimini yarıda bıraktı. 1970 yılında reklamcılığa başladı. Pek çok ajansta metin yazarı ve kreatif direktör olarak çalıştı.

Ali Taran, birçok ajansta metin yazarı ve kreatif direktör olarak çalıştı. İki çocuk babası olan Taran, seramikçi Selma Taran'dan boşanmasının ardından, Ayşe Özyılmazel ile evlendi. 1 yıl kadar süren bu evlilikte de mutluluğu yakalayamayan Ali Taran Nisan 2012'de Özyılmaz'den ayrıldı. Şu günlerde “Yetenek Sizsiniz” yarışma programında jüri üyeliği yapmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!