Aleyna Eroğlu, kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Aleyna Eroğlu, kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 15:26

Aleyna Eroğlu, İşte Benim Stilim’in sekiz finalistinden biri oldu. Programda uzun zamandır yer alan Aleyna Eroğlu’nun büyük finalde nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merak konusu. Peki, Aleyna Eroğlu, kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim 2017 sezonunun en duygusal isimlerinden biri olan Aleyna Eroğlu, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar lisesi mezunu olan Aleyna Eroğlui İstanbul Kadıköy Halk Eğitim merkezinde 2 yıl eğitim aldıktan sonra oyunculuk yapmaya başladı. İlk olarak 3 kadın ve 3 hayat isimli filmde yer alan ve daha sonra bir çok tiyatro projesinde bulunan Aleyna Eroğlu, Bir Yaz Gecesi Rüyası isimli filmde rol almış ve bu film ile en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.

Aleyna Eroğlu, İşte Benim Stilim’e katılma nedenini şu sözlerle açıkladı; “Herkesten öğreneceğim şeyler olduğu gibi öğreteceklerim de var. Tarzım ve duruşumla aldığım eğitimin hakkını vereceğime inanıyorum. Yeniliklere açık bir yapım var. Bu yüzden farklı renkleri, desenleri ve kumaşları bir arada kullanmaktan asla çekinmem’’ diye konuştu.”

BAKMADAN GEÇME!