Alexander’ı özlüyorum

Güncelleme Tarihi:

Alexander’ı özlüyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2010 00:00

“Sex and The City 2”nin Londra galası önceki gün yapıldı. Geceye şubat ayında intihar eden İngiliz tasarımcı Alexander McQueen imzalı kıyafetle katılan başrol oyuncusu Sarah Jessica Parker, “Lee benim arkadışımdı, onu çok özlüyorum” dedi.

Haberin Devamı

SARAH JESSICA PARKER FOTOĞRAFLARI  

“Sex and The City 2”nin Londra galası, sinema, müzik ve moda endüstrisinin yıldızlarını bir araya getirdi. Ama yine de bu ışıltılı kalabalığa rağmen gözler filmin başrol oyuncusu Sarah Jessica Parker’ın üzerindeydi...
 
TÜRKİYE’YE SELAMLARIMI İLETİN                      

New York’taki dünya prömiyerine Valentino imzalı sarı tuvaletiyle damga vuran Parker, Londra’da da dikkat çekici bir seçim yaptı. Geçtiğimiz şubatta intihar eden ıngiliz modacı Alexander McQueen imzalı siyah tuvaletiyle bir kez daha ekip arkadaşlarından rol çalan oyuncu, “Bu özel günde ancak çok özel bir tasarımcının kıyafetini giyebilirdim. O da Alexander McQueen’den başkası olamazdı. Lee benim arkadaşımdı ve onu çok özlüyorum” dedi.  

Kırmızı halıda kısa bir görüşme yapma fırsatı da bulduğumuz Parker, Türkiye’yle ilgili ise şunları söyledi: “Biz ailece Türkiye’ye bayıldık. Türk mutfağını çok beğendik. New York’ta Türk yemekleri yapan bir restorandan sürekli yemek siparişi veriyorum. En kısa zamanda da tatil için gelmek istiyorum. Türkiye’ye ve Türkler’e sevgimi iletin.”
 
KADIN SORUNLARINI MASAYA YATIRDIK      

Her iki filme de yönetmen olarak imza atan Michael Patrick King ise gösterim öncesi filmle ilgili olumsuz eleştirileri değerlendirdi. Bu sözleri dikkate almadığını belirten King, “Eleştirmenler yermeyi, övmekten daha çok seviyor. ınsanlar bizi görmek için Leicester Meydanı’na bir gece önceden çadır kurmuş. Ellerinde ‘Sex and The City’ye bayılıyoruz’ yazan pankartlar var. Bunları görmezden mi geleyim?” dedi.
King, bu filmin ütopik olmadığını, günümüzün kariyer sahibi kadınlarını yansıttığını da sözlerine ekledi: “Hem dizi hem de filmler günümüz kadınının sorunlarını işliyor. Biz bu sorunları ele alırken, biraz da işin görselliğine ve fantezisine de kaçıyoruz. Amacımız, kariyer sahibi kadınların sorunlarını izleyiciyi sıkmadan masaya yatırmak çünkü... Onların yaşamlarında da evlilik, moda, arkadaşlık, seks, ilişki ve kariyer yok mu?”

OYUNCULAR KAVGALI DEĞİL

Filmin başrol oyuncuları Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ve Cynthia Nixon’un gerçek hayatta hiç anlaşamadığına dair iddialara da bu galada yanıt geldi. Cattrall, bu dedikoduların asılsız olduğunu söyledi: “Filmdeki karakterler birbiriyle kavga etse de günün sonunda iyi arkadaşlar. Oysa basın bizleri farklı gösteriyor.”

Haberin Devamı

ÜÇÜNCÜSÜ MİKANOS’TA ÇEKİLEBİLİR

Başrol oyuncusu olmasının yanı sıra iki filme yapımcı olarak da imzasını atan Sarah Jessica Parker, Londra galasında üçüncü film için yeşil ışık yaktı. Parker,bu filmin Yunanistan’ın Mikanos Adası’nda çekilebileceğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!