Aldatan Kadın Kendini Nasıl Ele Verir

Güncelleme Tarihi:

Aldatan Kadın Kendini Nasıl Ele Verir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 12:04

Şimdiye kadar erkeklerin aldatma belirtileri ile ilgili bir çok şey yazıp çizildi. Erkeklerin tüm aldatma sebepleri ortaya serildi. Peki ya kadınlar? Gerek toplumda kadınların aldatmaz olarak görülmesi gerek aldatan kadının karşı taraftan anlaşılmaması ya da kadınların aldatmak yerine boşanmayı seçeceği genel kanısı kadınların aldatması üzerine pek yazılmamasını sağladı. Peki aldatan kadını ele veren davranışlar nelerdir? Aldatmaya meyilli kadın nasıl anlaşılır?

Haberin Devamı

Aldatan kadınlar, genel olarak pek de anlaşılmıyor. Daha doğrusu aldatan kadın psikolojisi ile erkek psikolojisi aynı olmuyor. Yani aslında kadınlar kendilerini ele veriyor fakat sinyalleri erkekler okuyamıyor ve yorumlayamıyor. Yine de açık ve net sinyaller de bulunuyor. Fakat eşiniz bunlardan birini ya da birkaçını yapıyorsa illa ki sizi aldatıyor demek değildir. Ama bu maddelerden hemen hepsini yapıyorsa o zaman şüphelenmek gerekir. İşte bunlardan birkaçı...

Aldatan Kadın Kendini Nasıl Ele Verir

Fiziksel Görüntüsüne Dikkat Etmeye Başladıysa

Eğer eşiniz daha önceden pek de bakımlı biri değilse ve aniden tırnaklarına, saçlarına, makyajına ve kıyafetine dikkat ediyorsa tehlike çanları sizin için çalıyor demektir. Özellikle size daha önceden sormadığı ya da sizinle paylaşmadığı ani değişiklikler yapıyorsa, mesela saçı siyah iken bir anda sarıya çeviriyorsa, esnek iç çamaşırlarının yerini dantel ve saten tangalar almaya başladıysa bir aldatma işaretidir. Diyete girmesi ve bir anda spor yapmaya başlayarak fiziğine önem vermesi de bir sinyaldir.

Haberin Devamı

Size Farklı Davranıyorsa

Normalde dışarı çıktığınızda size ‘neden daha çok şey paylaşmıyoruz, saçımı fark etmedin mi’ gibi sorular sormak yerine işinizin nasıl geçtiğini ya da bugün sizi mutlu eden birşey olup olmadığını soruyorsa bu da bir göstergedir. Sizin sağlığınızı olduğundan fazla önemsiyorsa, daha önce hiç fikir sahibi olmadığı konulardan söz açmaya başladıysa, sizinle daha sık seks yapıyorsa, ya da tam tersi siz seks yapmak istediğinizde sarılıp uyuyalım diyorsa, sık sık dalıp gidiyorsa, yanınızda cep telefona cevap vermemeye başladıysa ve sık sık mesaj alıyorsa bunlarda aldatma işareti olarak görülür.

Aldatan Kadın Psikolojisi Nasıldır?

Eğer eşiniz gecenin bir yarısı aniden arkadaşının çok hastalandığını söyleyip dışarı çıkıyorsa ve bir kaç kez bu bahane ile dışarı çıktıysa, sizin tanışmadığınız yeni arkadaşlar edindiyse ve onlarda gece kalıyorsa, sizi kendisini aldatmakla suçluyorsa, aşırı kıskançlık yapamaya başlamışsa, daha önce sizin davranışlarınızı beğenirken artık sizi sürekli eleştirmeye başlamışsa, öpmek ya da sarılmak gibi sevgi gösterilerinize cevap vermiyorsa eşiniz sizi aldatıyor demektir.

BAKMADAN GEÇME!