Aklı Bodrum'da o İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Aklı Bodrumda o İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 01:09

Durumu kritik olan Nejat İşler’in yanından ayrılmak istemeyen Berrak Tüzünataç, dün dizi çekimleri için İstanbul’a dönmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

BİR süredir Bodrum’da yaşayan Nejat İşler, geçen cuma solunum yetmezliği nedeniyle Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Berrak Tüzünataç, ertesi gün haberi alır almaz eski sevgilisinin yanına koştu. O günden bu yana hastaneden hiç çıkmayan oyuncu, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin çekimleri için İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Tüzünataç, hastanede kaldığı süre içinde, İşler’den gelen haberleri de twitter’dan takipçileriyle paylaşıyor.

SİROZ DEĞİL

İşler’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan doktorları, oyuncunun hayati riskinin devam ettiği belirtti: “İşler’in sağlık durumunda olumlu gelişmeler devam etmektedir. Bu gelişmeler, tam iyileşmenin gerçekleşmesi konusundaki ümitlerimizi arttırmaktadır. Ancak hastamızın hâlâ kritik süreçte olduğu ve hayati riskinin ortadan kalkmadığını belirtmek istiyoruz. İşler’in ‘karaciğer sirozu olduğuna’ dair bilgilerin de gerçekdışı olduğunu belirtme ihtiyacı duyuyoruz.”

Haberin Devamı

Grip sepsise sokabilir mi?

Dr. Kadir Doğruer: “Sepsis, enfeksiyona karşı vücudun verdiği cevabın organlara zarar vermesiyle ortaya çıkar. Erken tanınıp tedavi edilmezse ölüme yol açar. Sepsis, yüksekten düşme, trafik kazası, grip virüsü, ameliyat gibi herhangi bir nedenle gelişebilir.”
Prof. Dr. İsmail Balık: “Sıradan enfeksiyonlarla kolay kolay sepsis gelişmez. Ancak ve ancak bağışıklık yetmezliği olan hastalarda sepsise dönüşüm olabilir. Sonunda organlarda beklenmedik yetmezlikler geliştirebilir. Erken müdahale çok önemli.” - Mesude ERŞAN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!