Akdeniz’de Turizm

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz’de Turizm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Turizmcilerin hedefi turizm fuarı

Geçtiğimiz yıllara oranla iyi bir sezon yaşayan Antalyalı turizmciler, turizm fuarları için kolları sıvadı.

Türk turizminin ve tesislerin tanıtımı için dünyanın dört bir köşesinde yapılan fuarlara katılan Antalyalı turizmciler, 2001 sezonuna umutla bakıyor. Dünya turizm pazarı için en önemlileri arasında gösterilen Londra, Polonya ve Romanya'daki fuarlara katılan Antalyalı turizmciler, Cenevre, Milano, Berlin ve Moskova fuarları için şimdiden harekete geçti.

ETKİLİ ÇALIŞMA

Fuarlarda Türkiye standının en çok ziyaret edilen ülkeler arasında yeraldığını kaydeden Mirage Park Resort Hotel Satış Direktörü Nurfer Tercan, bu ilginin Türk turizmine çok olumlu yansıyacağını kaydetti. Özellikle Londra fuarında bölgesel tanıtım alanında çok etkili çalışmalar yapıldığına dikkat çeken TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut, ‘‘Side bölgesi olarak tüm tesislerle birlikte iyi bir tanıtım çalışması yaptık. Binlerce broşür, katalog ve promosyan ürünleri dağıttık. Herkes Side hakkında bilgi almak için standımızı ziyaret etti’’ dedi.

AKTOB Başkanı Ahmet Barut, bu yıl fuarlarda çok büyük etkinlikler yapılacağını ifade ederek, ‘‘Geçtiğimiz sezonun yaralarını sarmayı başardık. Özellikle 2001 sezonu için çok umutluyuz. Berlin ve Moskova fuarlarında bölgemiz adına çok büyük bir stand hazırlatıyoruz. Birliğimize üye tüm tesislerle bu stantda bölgemizi tanıtacağız’’ diye konuştu.

Xanadu Resort Hotel Genel Müdürü Yusuf Hacısüleyman, Türk turizminin önümüzdeki sezona daha rahat gireceğini belirterek, ‘‘ Yabancı yatırımcı ülkemize ilgi gösteriyor. Tesislerimizin kalitesi ve servislerimizdeki kusursuz hizmet, dilden dile yayılıyor. Yeni sezonda rakiplerimize oranla daha iyi bir performans yakalayacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!