Aguilera ile düet yapmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Aguilera ile düet yapmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2004 12:14

Luciano Pavarotti'nin tahtına aday gösterilen İtalyan tenor Andrea Bocelli, Christina Aguilera ile düet yapmak istediğini söyledi. Asya ülkelerini kapsayan turnesinin Filipinler durağında verdiği konserin ardından düzenlenen bir basın toplantısında konuşan Bocelli,"Dünya harika seslerle dolu. Onlardan biri de Christina Aguilera. Eğer birileri benden onunla düet yapmamı isterse çok mutlu olurum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bocelli, Aguilera'nın yanısıra daha önce birlikte şarkı söylediği Celine Dion ile Whitney Houston ve Grammy ödüllü Noah Jones ile de düet yapmaktan hoşlanacağını sözlerine ekledi.

Bocelli bir gazetecinin "Neden sadece kadın sanatçılarla birlikte şarkı söylemek istiyorsunuz?" diye sorması üzerine  "12 yaşından beri gözlerim görmüyor. Çocukken sahnede şarkı söylediğimi hayal ederdim ve yanımda sadece kadın şarkıcıların olmasını isterdim" diye cevap verdi.

Ülkesi İtaya'da çok sayıda Asyalı öğrencinin opera eğitimi aldığını söyleyen Andrea Bocelli, "Çok az insan Asya ülkelerinden iyi sesler çıkacağını düşünüyor. Ama ben bu coğrafyadan iyi opera sanatçıları çıkacağından eminim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!