Açıkhava'da şov başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Açıkhavada şov başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2009 00:00

Yıllardır müzikseverlere keyifli anlar yaşatan Most Açıkhava Konserleri, bu sene de müziğin başarılı isimlerini dinleyicilerle buluşturuyor. 16 Temmuz 2009 tarihinde başlayacak olan konserler dizisi 17 Ağustos 2009’da sona erecek.

Haberin Devamı

                   
16-17-18 Temmuz CANDAN ERÇETİN
Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Most Açıkhava Konserleri, 16 Temmuz‘da Candan Erçetin'le açılıyor. Sanatçı, konserinde kendi albümlerinde yer alan şarkıların yanı sıra hayatında önemli etkiler bırakmış olan yerli ve yabancı şarkılara da yer verecek. Güçlü sesi ve sahnedeki zarif duruşuyla Candan Erçetin, 16, 17 ve 18 Temmuz’daki konserlerinde, geniş repertuarı ve sahne performansı ile birlikte, büyüleyici bir atmosferde hayranlarının karşısına çıkacak.

19 Temmuz 30 YILIN TÜRKÜSÜ    
Yeni Türkü, Senfonik “30 Yılın Türküsü” projesi ile 19 temmuz akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşuyor. Yeni Türkü, şarkılarını ilk defa senfonik olarak seslendirilecek. Bu yıl 30. sanat yılını geride bırakan Yeni Türkü, bu özel buluşma gecesinde ayında yeniden yayınlanan ilk albümü “Buğdayın Türküsü”nden bugüne, Yeni Türkü'ye gönül ve emek veren Selim Atakan, Zerrin Atakan, Cengiz Onural, Fuat Oburoğlu, Murat Buket, Tuğrul Bayrak, Tuncer Tercan, Eftal Küçük'le birlikte sahnede olacak.                      

Haberin Devamı

21-22-24-25 TemmuzSEZEN AKSU VE ARKADAŞLARI
Sezen Aksu, uzun yıllara dayanan bir dostluğu paylaştığı, her biri kendi alanında tanınmış müzisyenler olan Fahir Atakoğlu, Erkan Oğur, Aykut Gürel ve yeni nesil müzisyen arkadaşlarıyla aynı sahneyi paylaşıyor. 21, 22, 24, 25 Temmuz tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak olan Sezen Aksu, 34 yıllık müzik yaşamı boyunca ürettiği eserlerinin bazılarında beraber çalıştığı, ortak projelere imza attığı, en önemlisi kendisinin de severek dinlediği müzisyen dostları Fahir Atakoğlu, Erkan Oğur, Aykut Gürel ve yeni nesil müzisyen arkadaşları ile aynı sahneyi paylaşıyor.

23 TemmuzHEP BÖYLE KAL
Açıkhava Tiyatrosu’nda 23 Temmuz akşamı sahneye çıkacak olan Erol Evgin, ”İşte Öyle Bir Şey”, “Sevdan Olmasa” “Bir de Bana Sor” “İçimdeki Fırtına”, “Söyle Canım”, “Rüya”, “Deli Divane”, “Etme Eyleme”, ”Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım” ve “Hep Böyle Kal” gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra yeni şarkılar, şakalar, taklitler ve anekdotlarla dinleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Haberin Devamı

26 TemmuzBİZİM ŞARKILARIMIZ
Nükhet Duru ve Timur Selçuk  “Bizim Şarkılarımız” isimli proje ile 26 Temmuz’da Açıkhava sahnesinde olacaklar. Duru ve Selçuk, 1983 Yılında Şan Tiyatrosu’nda  gerçekleştirilen ve yapıldığı dönemde kapalı gişe gerçekleşen konserde, "Beni Benimle Bırak", "Beyaz Güvercin", "Melankoli", "Ayrılanlar İçin", "Ben Sana Vurgunum", "Sen Nerdesin" ve "İspanyol Meyhanesi" gibi yıllardır eskimeyen şarkılar ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacaklar

16 AğustosNİLÜFER
Bu yaza damgasını vuracak hit şarkıların yer aldığı “Hayal” adlı albümüyle Nilüfer, 16 Ağustos’ta Most Production organizasyonuyla, Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşuyor. Albüm, Nilüfer tarzını yeni notalarla buluştururken, Türkiye’nin birbirinden ünlü ve değerli birçok ismi, bu benzersiz hayal yolculuğuna eşlik eden müzisyenler olarak karşımıza çıkıyor. “Bir bilseydin”, “Yaramaz”, “Tanrım”, “Bir liste” gibi yepyeni şarkılar, “Kavak yelleri”, “Haram geceler”, “Yeniden sev”, “Karar verdim” gibi klasik parçalarla, çok özel bir sahne prodüksiyonu ve sürprizler eşliğinde, Nilüfer’in bir kez daha dev bir yorumcu olduğunu zihinlerimize kazımaya geliyor.

Haberin Devamı

17 AğustosBEST OF BREGOVIC
Balkan müziğinin dünya çapındaki başarılı temsilcisi Goran Bregovic, bu konserle  20. Most Açıkhava Konserlerinin kapanışını da yapacak. Bugüne kadar yapmış olduğu film müziklerinden en seçkin örneklerin de yer aldığı geniş bir repertuarla İstanbullu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Bregoviç, Düğün ve Cenaze orkestrası eşliğinde sahnede olacak. Bregovic, pek çok film müziğinden, diskografisinden yer alan 20`yi aşkın albümden ve son çalışması "Alkohol"den örnekler sunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!