Acı Aşk 7. bölüm fragmanı yayında – İzle

Güncelleme Tarihi:

Acı Aşk 7. bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 17:28

Heyecanın dorukta olduğu Acı Aşk, 6. bölümü ile izleyenleri ekranları başına kilitledi. Dün akşamki bölümünde sürpriz gelişmelerin yaşandığı Acı Aşk dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alan Acı Aşk’ın dün akşam yayınlanan bölümünde beklenmedik sürprizlere tanık olduk. Melek yeni bir karar alırken, Sude ise beklemediği bir anda Melek'le yüzleşti.

Bir yandan Melek ve Bulut’un rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali yer alıyor.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme alıyor. Yönetmenliği M. Çağatay Tosun yaptığı dizinin müzikleri Kıraç imzasını taşıyor.

ACI AŞK 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Show TV'de yayınlanacak olan yeni bölümde, Ferman, yaşam mücadelesi veriyor. İşlerin yavaş yavaş kontrolünden çıkmasıyla arada kalan Bulut, Ali-Melek beraberliğiyle bir şok daha yaşıyor. Bulut, birlikte olamasalar da Melek' in başka biriyle olmasına göz yummak istemez. Ancak Melek artık kendine farklı bir yol çizmeye kararlıdır.

Haberin Devamı

Melek'i korumak isteyen Bulut, bir yandan da Sude'yle başa çıkmaya çalışıyor. Sude'nin Melek'e zarar vermesinden korkan Bulut, iki kadını uzak tutmaya çalışsa da başarılı olamaz. Sude, Ali-Melek ilişkisini öğrenecek mi? Ferman Köklükaya kurtulacak mı?

ACI AŞK 7. BÖLÜM FRAGMANI

7. bölüm fragmanı ile yayınlanan Acı Aşk’ın yeni bölümü 31 Ocak Pazar Günü saat 20:00’da Show Tv ekranlarında olacak...

BAKMADAN GEÇME!