Abant’ta bu bayram oteller dolacak

Güncelleme Tarihi:

Abant’ta bu bayram oteller dolacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2007 00:00

Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı ile kayak merkezi Kartalkaya’daki oteller, Kurban Bayramı ve yılbaşı tatilinde tatilcilerin gözdesi oldu. Abant’taki oteller bayram ve yılbaşı rezervasyonlarını geçen hafta kapatırken, Kartalkaya’da ise yüzde 50 doluluk oranına ulaşıldı.

Perşembe günü başlayacak dört günlük Kurban Bayramı tatili ve ardından gelen yılbaşı tatili dolayısıyla Abant Palace Oteli yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Büyük Abant Oteli ise bayram tatili rezervasyonlarını kapatırken, yılbaşı tatili için yüzde 90 doluluk oranına ulaştı.

Bayramda Yonca Lodi’nin sahne alacağı Abant Palace Otel müşterilerine 4 günlük paket program hazırladı. Bayram tatilini Abant Palace Otel’de geçirmek isteyen 2 kişi 4 gece için 2 bin 250 YTL, 4 günlük yılbaşı tatili için ise 2 kişi 1700 YTL ödeyecek. Kurban Bayramı’nda Coşkun Sabah, yılbaşında ise Murat Başaran’ın sahne alacağı Büyük Abant Oteli’nde bayram tatillerini geçirmek isteyen 2 kişi 4 gece için 2 bin 100 YTL, yılbaşı için ise 4 gece için 1650 YTL konaklama ücreti ödeyecek.

Köroğlu Dağları’nın zirvesindeki Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal, Dorukkaya ve Kartal otelleri, bayram ve yılbaşı tatili nedeniyle geçen haftadan yüzde 50 doluluk oranına ulaştı. Toplam 32 kilometre uzunluğundaki pistleri ile Türkiye’nin en uzun kayak pistlerine sahip Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de 4 günlük bayram tatili paketi bir kişi 1516 YTL, yılbaşı tatili ise 996 YTL, Dorukkaya Otel’de ise bayram ve yılbaşı tatilinde bir kişi tek gece için 350 YTL, Kartal Otel’de ise bayram tatili için bir kişi tek gece için 350 YTL, yılbaşı için ise 335 YTL konaklama ücreti ödeyecek. Bayram ve yılbaşı tatillerinde kar üzerinde animasyon ve kayak gösterileri yapılacak.

Kurban Bayramı ve yılbaşı tatilinin arka arkaya olmasının yüzlerini güldürdüğünü belirten Büyük Abant Otel Genel Müdürü Mehmet Temel, "Bu yıl tatilcilerden Abant’a yoğun talep var" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!