A Hologram For the King fragmanı yayınlandı! - izle

Güncelleme Tarihi:

A Hologram For the King fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 20:38

Tom Hanks'in başrolünde oynadığı dram türündeki A Hologram For the King filminin ilk fragmanı yayınlandı. İflasın eşiğine gelen Amerikalı satıcı Alan Clay (Tom Hanks)'in hikayesinin anlatıldığı filmin ilk gösteriminin Tribeca Film Festivali'nde yapılması planlanıyor.

Haberin Devamı

Ünlü aktör Tom Hanks'in Amerikalı satıcı Alan Clay rolü ile başrolünde oynadığı A Hologram For the King'in ilk fragmanı yayınlandı. Film işleri iyi gitmeyen, iflasın eşiğine gelen Amerikalı satıcı Alan Clay'in yeni yatırımlar ile işlerini düzeltmek için Suudi Arabistan'a gitmesini ve burada yaşadığı ilginç olayları konu alıyor.

Amerikalı satıcı Alan Clay bu yolculuğa genç arkadaşlarından oluşan bir takım ile birlikte çıkar. Amacı geliştirdikleri yepyeni girişimci fikirleri Kral Abdullah’a satmaktır. Geliştirdikleri yeni teknoloji ve girişimci fikirler ile Kral Abdullah’ı şehri bir ekonomi merkezine dönüştürebileceklerine ikna etmeye çalışacaklardır.

 

Ancak rakipleri Çinliler de bu alanda boş durmamış ve yeni fikirler geliştirmişlerdir. Alan Clay liderliğindeki ekibin rakipleri ile rekabetlerinin ve aynı zamanda Suudi Arabistan'alışma çabalarının etrafında dönen hikâye ABD’de 22 Nisan tarihinde vizyona girecek olup ülkemiz için yayın tarihi henüz belli değildir.

Haberin Devamı

A Hologram for the King fragmanı

Filmde Tom Hanks'e Ben Whishaw, Alexander Black, Sarita Choudhury, Sidse Babett Knudsen gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen Tom Tykwer'ın Patrick Süskind'in Perfume: The Story of a Murderer ve David Mitchell'in Cloud Atlas romanlarını beyaz perdeye uyarladığında yakaladığı başarıyı tekrar ettirebileceği ise merak konusu.

BAKMADAN GEÇME!