7 yıl sonra sahnede

Güncelleme Tarihi:

7 yıl sonra sahnede
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 13:02

Haberin Devamı

"ALLAH CANIMI SAHNEDE ALSIN"

Gecede sahneye ilk çıkan isim Taverna müziğinin sevilen ismi Fedon oldu. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen Fedon, sanat hayatındaki 30 yılını geride bıraktığını belirtti. Fedon, “Allah inşallah canımı sahnede alır. Gücüm yettiği sürece sahnede olacağım. Bu işi doğru yaptığıma da inanıyorum” dedi.

Son dönemdeki pop müziklerine de göndermede bulunan şarkıcı, “Benim yatcaz kalkcaz tarzı bir şeyler yapacak halim yok. Ağlamayı bilen oynamayı bilen Fedon’ca şarkılar yapacağım. 12 yıldır albüm yapmıyorum ama ayaktayım. Hayırlısıyla bu kış bir albüm olacak” açıklamasını yaptı.

Oyunculuk alanında iddialı olduğunu ve bir çok teklif aldığını belirten Fedon, “Bir avuç biz Türkiye” isimli kitabını yakında piyasaya çıkaracağının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Gecede sahne alan Fedon, Rum şarkılarından oluşan repertuarı ile davetlilere keyifli anlar yaşattı.

SEREN'E TAM PUAN

Gecenin ikinci konuğu Seren Serengil, yedi yıl aradan sonra sahneye çıktı. Serengil, geceye özel kıyafet ve repertuarıyla davetlilerden tam puan aldı.

Gecenin sürpriz ismi ise Serengil’in sahneye davet ettiği Alişan oldu. Alişan sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi.

Davetliler arasında Sibel Vatandost, Ceri Benardete, Gülşah Saraçoğlu gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra Berkay, Tuğba Ekinci, Çiğdem Tunç ve Özgür Aras gibi ünlü isimler vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!