"5 ayda 7 kilo aldım"

Güncelleme Tarihi:

5 ayda 7 kilo aldım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2010 00:00

Ebru Şallı'nın sunduğu "Ebruli Günler" programına konuk olarak katılan Yeşim Salkım, 5 aylık hamilelik süresince toplam 7 kilo aldığını açıkladı. Ünlü şarkıcı, 68 kiloyla başladığı hamileliğinde bu hızla kilo almaya devam etmesi durumunda dokuzuncu ayda durumunu düşünemediğini söyledi.

Haberin Devamı

PROGRAMDAN FOTOĞRAFLAR

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Yeşim Salkım, ilk doğumunu 20 sene önce gerçekleştirmiş.

"BU HIZLA DEVAM EDERSEM SONUM KÖTÜ"

Şu anda 20 yaşında olan kızına 48 kiloyla hamile kalan Salkım, anne adaylarına şu tavsiyelerde bulundu;

"Hamile kalmaya karar verdiğiniz an öncelikle kilo verin. Hamilelik süresince zorunlu olarak kilo alınıyor. Ben ilk hamileliğime 48 kiloyla başladım. Ve toplamda 9 kiloyla bitirdim. Şimdiki hamileliğime ise 68 kiloyla başladım ve 5 ay süresince 75 kiloya ulaştım. Bu hızla kilo almaya devam edersem sonum kötü." dedi.

"KİMSEYİ ÖPMEYİN"

Türk toplumu olarak öpüşmeyi çok seven bir toplum olduğumuzu söyleyen Salkım, anne adaylarına mikrop kapmamaları için kimseyi öpmemeleri gerektiğini hatırlattı.

Hamileliğinin ilk 1.5 ayını nezle olarak geçiren ünlü şarkıcı bu süreçte ilaç da kullanamadığı için her gün 1 kilo portakal tüketmek zorunda kaldığını söyledi.

Haberin Devamı

Salkım sözlerini şöyle sürdürdü; "Hastalığımı atlattıktan sonra artık akıllandım. Artık, kusura bakmayın hamileyim sizi öpemem diyorum. Anne adaylarına tavsiyem okula giden küçük çocukları da öpmesinler. Onlardan hastalık kapabilirler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!