46 Yok Olan'ın merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olanın merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 10:49

46 Yok Olan'ın heyecan dolu son bölümünün ardından izleyenler merakla 12. yeni bölüm fragmanını bekliyor. Son bölümde Altan'dan gelen sürpriz hamle izleyenleri şaşırttı. Suikastten kurtulan Doğan için ise tehlike hastanede de devam ediyor. 46 Yok Olan'ın yeni bölümünde Murat ve Selin arasındaki yakınlık izleyenleri şoke edecek. İşte 46 Yok Olan'ın yeni bölümünden detaylar..

Haberin Devamı

46 Yok Olan bu hafta kaldığı yerden tüm hızıyla devam etti. 11. bölümü ile ekrana gelen 46 Yok Olan'da her şeyi hatırlamak isteyen Murat, Ceyla'nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Babasının hakkında gerçekleri öğrenen Murat ve Altan'ı yolları ise ilk kez kesişir.

Merakla bekleneen 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan 46 Yok Olan'ın yeni bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. 

İşte 46 Yok Olan son bölüm detayları..

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

CİNAYETİ KİM İŞLEDİ?
İlacı yaptıktan sonra zihninin kontrolünü elinde tutmak ve her şeyi hatırlamak isteyen Murat, Ceyla’nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Suikastten kurtulan Doğan için tehlike hastanede de sürecektir. Doğan’ın vurulmasıyla panikleyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar. Necmi, tüm olan bitenin perde arkasını Ferit’ten dinler. Füsun, Salim’le aralarındaki ilişkiyi sonunda annesine itiraf eder. Yıldız’ın ise bu ilişkiye tepkisi Füsun’u çok şaşırtır. Yaşanan tüm kargaşanın ucunun Yıldız’a dokunduğunu düşünen Altan, surpriz bir hamle yapar. Murat ile Altan’ın yolları ilk kez kesişir.

Haberin Devamı

Tehlikeli yakınlaşma..

46 YOK OLAN FİNAL YAPACAK MI?

Star TV’nin sevilen dizisi 46 Yok Olan‘ın 13. bölümüyle final yapacağı söylenmişti. Ancak yapımcı anlaşıldığı ve ikinci sezona devam edeceği söylenen 46 Yok hakkında Star Tv tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yapımcılığını Nunova Film’in üstlendiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Metin Belgin ve Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı yapımın senaristliğini üstlenen Ercan Mehmet Erdem ise gelecek sezonda Tims Productions’ın imzasını taşıyan yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkacak.

OYUNCULAR

Erdal Beşikçioğlu : Murat
Yasemin Allen : Selin
Melis Birkan : Ceyla
Saygın Soysal : Doğan
Berkan Şal : Salim
Metin Belgin : Ferit
Ayça Eren : Ezo
Selin Uludoğan: Sude

46 YOK OLAN KONUSU
Kız kardeşi tedavisi mümkün olmayan ve 5 yıldır komada olan kız kardeşi Ezo'yu iyileştirmek için tüm gücünü kullanan Türkiye'nin en iyi genetik mühendisi olarak gösterilen tüm hayatını kardeşine adamıştır. Zamanla yalnızlaşan ve etrafındaki pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu yolda binlerce hastaya umut olabilecek bir ilaç keşfediyor ve kendisini bir anda büyük bir olay örgüsünün içerisinde buluyor. İnandığı gerçeğin peşinden koşan profesör için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır ve bu sır tanıdığı tanımadığı pek çok kişinin hayatını değiştirecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDEN KARELER

46 Yok Olanın merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

46 Yok Olanın merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

46 Yok Olanın merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!