46 Yok Olan dizisi 1. bölüm nefesleri kesti - İzle

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisi 1. bölüm nefesleri kesti - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 09:57

STAR TV'nin yeni dizisi 46 Yok Olan 1. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı yeni dizi için heyecan dorukta. 46 Yok Olan fragmanı ve merak edilen detayları haberimizde.

Haberin Devamı

“İçindeki iyi ve kötünün ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz.”

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Kendini kız kardeşinin tedavisine adayan bir profesör

Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

Haberin Devamı


46 YOK OLAN SON BÖLÜM İZLE

46 YOK OLAN DİZİSİ 2. FRAGMANI

OYUNCU KADROSU

Murat-Erdal Beşikçioğlu

Yasemin Allen -Selin

Melis Birkan-Ceyla

Saygın Soysal -Doğan

Berkan Şal -Salim

Metin Belgin-Ferit

Ayça Eren-Ezo

Selin Uludoğan-Sude

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!