43'ünde annelik hayali

Güncelleme Tarihi:

43ünde annelik hayali
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2008 17:21

Mutluluğu Hintli işadamı ile yakalayan Elizabeth Hurley,bir çocuk daha yapmak istediğini açıkladı.

Mutluluğu Hintli işadamı Arun Nayar ile yakalayan Elizabeth Hurley, Hello! dergisine bir çocuk daha yapmak istediğini açıkladı. Damian adlı altı yaşında bir oğlu olan 43 yaşındaki güzel yıldız, “Bayan Nayar olmayı seviyorum. Başka bir çocuk daha yapmayı istiyoruz. İnşallah” dedi.

Elizabeth Hurley son 20 yıldır Hindistan’ı sık sık ziyaret ediyor. Hintli işadamı Arun Nayar ile düğünlerini 5 gün 5 gece süren festivallerle burada kutlayan Hurley, elinden geldiğince bu ülkeyi ziyaret ediyor. "Her zaman Hindistan’a gelmeyi çok sevdim. Bana, evimdeymişim hissi veriyor" diyor 43 yaşındaki güzel yıldız. Bombay’da bir apartman daireleri, Gloucestershire’da da 400 dönümlük arazide müstakil bir evleri var.

Elizabeth Hurley, kendi adını taşıyan plaj koleksiyonu için çekimlere başlayacağında, onun ışığını ve enerjisini yansıtacak yer olarak Rajasthan’ın romantik şehrini, Udaipur Gölü’nün çevresini seçti.

n Elizabeth, tekrar Hindistan’a gelmek nasıl bir duygu, bizimle paylaşır mısın bunu?

/images/100/0x0/5641da1df018fb2f2cd3adf9

- Her zaman Hindistan’a gelmeyi sevmişimdir. İlk kez 20 yıl önce, eski erkek arkadaşım Hugh Grant ile birlikte, onun Kalküta’da çektiği bir film için gelmiştim. Şimdi ise, yılda birkaç kez geliyoruz ve her seferinde kendimi tazelenmiş, yenilenmiş hissediyorum.

n Henüz 18 ay önce Arun ile Hindistan’da evlendin. Şimdi olaylara dönüp baktığında neler hissediyorsun?

- Evliliğin çılgınca bir zaman aldığını hatırlıyorum. Hiç uyumadan, müthiş bir mutluluk!

n Oğlun Damian, Hindistan’da kendini evinde gibi hissediyor mu?

- Damian, Hindistan’ı çok seviyor. O, inanılmaz bir seyahatçi. Ve bunu söylemekten gurur duyuyorum ki, uçakta kusursuz davranıyor. Taç Hotel’de düzenlenecek olan gecede pembe kıyafetlerini giymek için sabırsızlanıyordu.

n Geçmişte, bikini çekimi yapmaktan çekindiğinizi söylemiştiniz. Ama birçok kadın sizin görünümünüze kavuşmak için ölebilir!

- Açıkçası, bikiniyle görünmek çok da hoşlandığım bir şey olmadı. Amerikan Vouge dergisinden kapak çekimi için teklif almıştım ama bikiniyle ilgili bir konu olduğu için kabul etmemiştim. Kendimi sahilde daha rahat hissetmek için daha çok egzersiz yapmam ve daha az yemem gerekiyor.

ARUN BENİ SEKSİ KIYAFETLERLE GÖRMEK İSTİYOR

n Arun, sizin üzerinizde ne görmeyi seviyor?

/images/100/0x0/5641da1df018fb2f2cd3adfb

- Erkeklerin çoğu gibi o da kısa, vücuda oturan, seksi kıyafetlerden hoşlanıyor. Sonunda, az da olsa modayla ilgilenen bir erkek tanıyorum. Diğer taraftan Damian ise beni her gün couture, çok şık, uzun kıyafetler içinde, şık ayakkabılarla görmek istiyor. Eğer ikisinin de isteklerini gerçekleştirmesine izin verirsem, Barbie bebek gibi gezerim her gün!

n Bugün Hello! ile yaptığınız meme kanseri bilinçlendirme kampanyası için çok fazla pembe kıyafet giydiniz. Bize yardım çalışmalarınızı anlatır mısınız?

- Meme kanseri bilinçlendirme kampanyası için çalışmaya devam ediyorum. Bilim adamları bir çözüm bulana kadar, buna karşı savaşmaya devam edeceğim. Meme kanserine yakalanmış o kadar çok kadınla tanıştım ki, birçoğu şu anda yaşamıyor ne yazık ki... Ben, mesajımızın mümkün olduğunca yayılmasını istiyorum, çünkü meme kanseri erken teşhisle yüzde 98 oranında engellenebiliyor. Bunun anlamı da şu, 40 yaşını geçmiş bütün sevdiğiniz kadınları mamografi çektirmeye ikna edin ve düzenli kontrol olmalarını sağlayın.

n Kendi tarlanız olmasını planlıyorsunuz. Bu hareketinize ilham veren ne oldu?

- Meme kanseriyle ilgili konuştuğum her uzman bana az yememizin ne kadar önemli olduğunu anlattı. Meme kanserine yakalanmış birisi eğer bir de şişmansa, çok daha fazla sorun yaşıyor. Organik olmayan ürünler ve kırmızı ete dayalı beslenme şekli, hormonları etkiliyor ve bu bizim için kötü bir durum. Ayrıca organik olmayan ürünlere verilen antibiyotiklerin de bedenimizi kötü etkileyeceğinden dolayı korkuyorum.

n Ürünlerinizi oluşturacak karışımların çoğu Gloucestershire’dan geliyor, değil mi?

- İlk ürünlerimi gelecek sonbaharda alacağım. Organik tarım konusunda uzman bir şirketle çalışıyorum.

n Çiftliğinizle ilgili bir televizyon programı yapmayı düşündüğünüz doğru mu?

/images/100/0x0/5641da1df018fb2f2cd3adfd

- Harika bir şov programı planlıyoruz. Henüz çekmeye başlamadık, geliştirme aşamasındayız.

n Arun’la birbirinizi nasıl tamamlıyorsunuz?

- Arun’un Alman tarafı (annesi Alman) organize olmasını sağlıyor ama Hintli tarafı bambaşka bir adam. Ben de onun gibi bir taraftan düzenli bir taraftan da dağınık biriyimdir. Ortada buluşuyoruz.

n Son olarak, ileride bir çocuk yapabileceğinizi söylemiştiniz.

- Bir çocuk daha yapmak istiyoruz. İnşallah!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!