4. kez "Evet" dedi

Güncelleme Tarihi:

4. kez Evet dedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2008 07:58

Ivana Trump ve Rossano Rubicondi Florida’da bulunan Mar-a-Lago’da muhteşem bir düğünle evlendi!

Haberin Devamı

GÖRKEMLİ DÜĞÜNDEN KARELER

Görkemli bir düğün yapmak için hiç bir harcamadan kaçınmayan eski olimpik atlet ve model, Palm Beach’deki seronominin ardından bizlere, “Rossano beni, özgür olduğum için seviyor. Birlikte yarattığımız bu hayattan mutlu oluyor” dedi.

Ivana Trump, 1990 yılında, emlak devi olarak gösterilen eşi Donald Trump’dan ayrılırken ‘yüzyılın boşanma davası’ ile tüm kamuoyunun dikkatini çekmişti. Ivana, daha sonra çalışmalarına devam etti. Zorlu bir şirket kurdu ve mücevharat işi ile ilgilenmeye başladı. 59 yaşındaki Ivana, dördüncü kocası olan İtalyan girişimci Rossano (36) ile altı yıl önce, romantik bir şekilde tanıştı. Eylül ayında nişanlanan çift, geçtiğimiz hafta muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Üç gün süren rüya düğün, Donald Trump’ın Florida Palm Beach kıyılarındaki muhteşem konağı Mar-a-Lago’da gerçekleşti. Trilyonerlerin düğünlerine ev sahipliği yapan Mar-a-Lago’da, 2005 yılında Donald Trump, Slovenyalı model Melania Knauss ile evlenmişti. Müzik, moda ve sinema dünyasının en seçkin isimlerinden oluşan davetli listesinde, Avrupa kraliyet ailelelerinden de isimler vardı. Donald Trump’ın da katıldığı düğünde, çocukları da oradaydı. Detaylara gösterilen önem, gerçekten inanılmazdı. Davetlilerin kıyafetlerine özen göstermeleri gerekiyordu. Çünkü, erkeklerden baştan ayağa Gatsby beyazı giymeleri rica edilmişti. Kadınlar ise, pastel renklerde, uzun gece elbiseleri arasından bir seçim yapmalıydılar. (Ama lütfen, sarı ve pembe olmasın! Çünkü bu iki renk, onun couture gelinliğinin renkleri.)
Dokuz katlı görkemli düğün pastaları, Almanya’dan her katı ayrı ayrı soğutularak özel gemiyle getirildi. Bu, düğünün en unutulmaz ayrıntılarından biriydi! Ivana ve Rossano, evlilikleriyle ilgili ayrıntıları HELLO! ile paylaştılar.

Haberin Devamı

4. kez Evet dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!